Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakul ki a nőknél a vonzalom? Mi az ami a nőknek vonzó egy férfiban?
Zsedényi Csaba: Kulcs a nőkhöz című könyvét ajánlom a figyelmedbe, ott ez nagyon részletesen ki van fejtve.
A szerző nagy tapasztalattal rendelkezik a csajozás terén, előadásokat is tartott, és sok pasasnak (köztük nekem is) sokat segített.
Ez az, amit nem tudok megfogalmazni. Ha meg tudnám, akkor oda lenne a varázs...
De azért megpróbálom. A párom eleinte nem vonzott. Akkor vettem észre, amikor apró figyelmességeket, gesztusokat tapasztaltam részéről. Aztán valahogy a kisugárzása fogott meg, amit tényleg nem lehet megmagyarázni... az emberek nagyobbrészt tudat alatt hatnak egymásra, nem tudatosan!
Helyesnek szüless,izmos legyél, és lehetőleg legyen sok pénzed,illetve legyél bunkó,alázd porba a nőket.
És tádámm,végtelen sok nőd lehet,futni fognak utánad.
Úgyis le fogják pontozni a válaszomat, de nem érdekel: intelligencia, stílus, humor, kisugárzás.
És igen, legyen legalább átlagos külseje. Nem kell túl sok izom, ne legyen túl jóképű. A külseje tükrözze a jellemét.
BZIII BZIII BZIII
Hajajj a hazugágmérő vészesen kileng!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!