Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok Rövid, velős válaszokat kérnék. Ti dohányoztok-e és kizáró ok-e nálatok, ha a másik nem képviselője dohányzik? Kérlek adjátok meg a korotokat és nemeteket is.
Nem dohányzok, és kizáró ok.
Korábban próbáltam tolerálni, nem működött, nem bírtam elviselni.
25/n
Nem dohányzom, és csak ideig napig tolerálnám
20/F
Nem dohányzom
Hosszútávon kizáró ok ha a lany igen.
27 f
Nem dohányzom, nem kizáró ok. Volt több kapcsolatom is, ahol a partner dohányzott, nem csináltam belőle problémát. Idővel megszoktam azt is, hogy mindene olyan szagú, a végén összeasszociáltam a dohányfüst szagát a kellemes élményekkel, és már nem is zavart. Most már évek óta nem volt dohányos a közelemben, jelenleg biztosan zavarna egyébként, de kizáró oknak még mindig nem mondanám.
23/N
Nem, és egyértelműen kizáró ok.
32N
Évekig dohányoztam, de leszoktam. Éppen ezért ugyan nem kizáró ok, de nem is jó pont, az biztos.
33F
Nem dohányzom.
Nem feltétlenül kizáró ok, de óriási mínusz. Mindent megtennék, hogy leszoktassam, és erős dohányossal eleve nem jönnék össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!