Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig csak elvárások a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig csak elvárások a másik felé, de nekünk nem kell tenni semmit?

Figyelt kérdés

25 éves srác vagyok, szeretek lányokkal beszélni, szoktunk mélyebb témákat is érinteni. Sokszor jön szóba a kapcsolat, az ideális férfi/férj stb.

A tapasztalataimat szeretném leírni, és meghallgatni a véleményeteket.

Azt veszem észre, hogy a lányok menő cuccokkal járó pasikat akarnak. Valamiért nagyon hajtja őket a pénz, a menő cuccok?

Nyilván gazdag palit akarnak, és általában ha valaki sok pénzt fog keresni, ahhoz tanulni kell, szóval azért elvárják a férfiaktól, hogy sok pénzük legyen, illetve keressenek.

De maguk a csajok nem akarnak tanulni (annyit), ők nem akarnak annyit keresni, őket el kell kényeztetni.

Szóval a férfi álljon helyt szellemileg és fizikailag, legyen jó teste.

A lányok kényesek a külsejükre, ezért sokuk edz vagy valamit sportol nincs probléma. De aki nem foglalkozik magával, miért akar kidolgozott testű férfit?

Legyen a srácnak kocsija, legyen x éves korára lakása stb.

De a lány miért nem éri el ezt el ugyanúgy?

Amit észreveszek, hogy sok lány azt hiszi, hogy egy fegyvere van, és csak azt kell ügyesen használni, az pedig a nemi szerve, más nem ( jó kinézet is kell). De főzni, sütni, esetleg vásárolni, háztartást vinni, míg a párjának dolga van azt nem kell, illetve ők legyenek elkényeztetve.

Természetesen nem minden lány ilyen. Bár volt olyan, aki azt mondta, hogy ő nem ilyen, de mikor elkezdett mesélni, a végén pár kérdéssel rávezettem erre, és habogott meg hallgatott.

Sok lány azt hiszi, hogy az életcélja egy gazdag pasit találni, akivel családod lehet alapítani. Oké, hogy kell egy férfit találni, de miért kell az oda, hogy gazdag?

Már attól is rosszul vagyok (saját vélemény), amikor a filmekben a szülő vigasztalja szakítás után a lányát, hogy " nagyon szép vagy kicsim, majd találsz egy jó, gazdag pasit, aki szeret téged ".

Kicsit pénzre lett kihegyezve, de itt nem a pénz a lényeg, csak arra akarok kilyukadni, hogy olykor elvárások vannak a lányok részéről, de ők nem tesznek bele annyi teljesítményt, mint amennyit az elvárás elfogadna.

Most a női oldalt írtam le, várom a véleményeteket. Bocsi, ha hosszúra sikerült.

Nyilván kapok kommentet, hogy te rossz réteggel beszélsz a lányoknál meg ilyen nincs, de elég sok lánnyal beszéltem erről, akár sör mellett :)

Na mi a véleményetek a témáról?:)

2016. máj. 27. 19:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
*és itthon- én, itthon
2016. máj. 27. 19:35
 12/30 anonim ***** válasza:
37%

Egy nő, legyen ez bármennyire is bizarr, úgy tekint a potenciális párjára, mint egy második apára. A klasszikus családok dinamikáját tekintve az apa feladata az anyagi és társadalmi biztonság, illetve stabilitás megteremtése és fenntartása, mármost egy párkapcsolaton belül a férfi feladata szintén ez a női elvárások szerint, bár egy nő előbb fogja kivájni a saját szemeit egy fagyis kanállal, mintsem beismerje, hogy ez igaz. Mivel a nők alapvetően egy apa figurát keresnek, így ugyanazt várják el, mint a saját apjuktól, vagyis, hogy biztosítson egy relatíve kényelmes és biztonságos életszínvonalat, ezek megteremtéséhez pedig értelem szerűen szüksége van olyan erőforrásokra, amik által képes ezt megteremteni, vagyis pénzre és anyagi javakra. Egy nő sose fog olyan férfit választani, aki az apjánál rosszabb minőségű életszínvonalat tud csak biztosítani neki, ugyanis a nőknél az apjuk teljesítménye a nívó, vagyis csakis azzal egyenlő, illetve annál jobb lehetőségeket biztosítani tudó férfit fogadnak el.

Persze gondolom most jön az, hogy "dehát mivan azokkal a nőkkel akiknek nem vót apjuk" és "nade akkó a férfiak is ojan nőt akarnak mint az annyuk". Nos, az "apa", mint olyan egy szerep, amit az adott közösség normái szabnak meg, ergo ha mucsaröcsögén az a nívó, hogy az apáknak lila mellényt kell hordaniuk és trombitálniuk kell minden reggel 5 órakor, akkor az apával nem rendelkező nők is a közösség kollektív normái szerinti apamodellt fogják alapul venni a párválasztás során. Hogy a férfiak miért nem olyan nőt keresnek, mint az anyjuk rettentően egyszerű. Noha Freud szerint minden fiú első szexuális fantáziája valamilyen szinten vagy teljes egészében az anyjához köthető, ez csupán annyira fogja meghatározni az adott férfi párkeresési szokásait, hogy pusztán fizikai értelemben igyekszik egy, az anyjához vagy a gyerekkorában hozzá legközelebb álló nőhöz testileg hasonló nőt keresni, azonban a hasonlóság csakis testi jellegű, nem pedig viselkedésbeli vagy anyagi, vagyis a kollektív "anya" normák itt nem játszanak szerepet.

2016. máj. 27. 19:41
 13/30 anonim ***** válasza:
95%
Azert ez durva altalanositas! En ferfi vagyok volt baratnom semmi penze nem volt es nekem se meg is ha elmentunk cukiba bedurcizott ha en fizettem az o sutiet is! Nem a penz szamitott neki! Es vannak olyanok akik besertodnek ha fizetnek helyettuk barmit is. Hangsulyozom vannak nok!
2016. máj. 27. 19:42
 14/30 anonim ***** válasza:
34%

Egyet jól jegyezz meg, egyenlőség SOHA nem lesz. Az csakis Isten uralma alatt valósulhat meg (Bibliát olvastál már?), az ember képtelen úgy irányítani a világot, hogy mindenkinek egyenlően jusson mindenből és egyenlően boldog legyen. A görög "demokrácia" idején a szabad polgárok henyéltek és filozofáltak, miközben a nem görög származású ("barbár") szolgák dolgoztak helyettük. A feudalizmus alatt ugye a nemesi kiváltsággal, nemesi származással rendelkező réteg nyomta el a jobbágyokat. Mert nekik joguk volt ehhez és kész. Mert mondjuk 500 évvel korábban egyik felmenőjük fontos tettet vitt véghez az ország/király érdekében és kiváltságot kapott. A négereket elnyomták Amerikában a fehérek, ma már gyakorlatilag fordított a helyzet. A nők szintén ki voltak szolgáltatva hosszú évszázadokig a férfiak kénye-kedvének, ma már azt lehet mondani, a helyzet itt is megfordult. Válogathatnak, megtehetik. De mint minden, egyszer ez is véget ér...én már látom a feszültséget szerte az országban, Európában és Amerikában, amit a nők elnyomó viselkedése okoz a nem alfahím fiataloknak, férfiaknak. Persze a nők ezt nem veszik észre, természetes reakció számukra azon egyedek felé, akik szexuális értelemben nem vonzzák őket. Szerintem ennek nem lesz jó vége.

"Dózsa György unokája vagyok én,

Népért síró, bús, bocskoros nemes.

Hé, nagyurak, jó lesz tán szóba állni

Kaszás népemmel, mert a Nyár heves.

A Nyár heves s a kasza egyenes.

Hé, nagyurak: sok rossz, fehér ököl,

Mi lesz, hogyha Dózsa György kósza népe

Rettenetes, nagy dühvel özönöl?

Ha jön a nép, hé, nagyurak, mi lesz?

Rablóváraitokból merre fut

Hitvány hadatok? Ha majd csörömpöléssel

Lecsukjuk a kaput?"

2016. máj. 27. 19:43
 15/30 anonim ***** válasza:
90%
Talán ideje lenne nőkkel foglalkoznod,nem lányokkal.
2016. máj. 27. 19:46
 16/30 anonim ***** válasza:

15-ös

Az a baj, hogy a kis szemetek nőnek álcázzák magukat és annyira mesterei a kamuflázsnak, hogy sokszor maguk is lehiszik, hogy ők nők.

2016. máj. 27. 20:09
 17/30 anonim ***** válasza:
62%

9-es, köszi, kedves tőled, hogy kiálltál értem, de nem kell ezt mellre szívni :) Ez egy ilyen oldal, sokan megkeseredtek, mert ezt látják, és nem hisznek a "tündérmesékben". Szívük joga. Ha te sem így látod, örülj neki, hogy jó körökben mozogsz, és becsüld meg, akit érdemes.

Kérdező: persze, vannak akik képtelenek a fejlődésre, de ha te értelmes férfi vagy, tudod, hogy az ilyen nőket kerülni kell kapcsolat téren. Mindenki a maga sorsának kovácsa, szokták mondani. Ezek a lányok lesznek azok, akik majd sírnak, hogy a bunkó pasik kihasználták őket, és mindegyik egy féreg. Nem lesz igazuk, de ezt vonzzák be, aztán toporzékolnak, amíg nem találnak egy balekot. Aztán az nem fog megfelelni nekik, megcsalják, és kezdődik minden előlről...

Szóval igen, vannak kivételek, akik értelmesek mindkét nemből. Nehéz dolog tudatosnak lenni, szembenézni a hibáinkkal és még nehezebb fejlődni. Férfiaknál is lehet példát találni erre a jelenségre, csak talán kevésbé kiélezve az anyagiakra. Ezért van párkeresés, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt.

2016. máj. 27. 20:13
 18/30 ~OnLány~ ***** válasza:
73%

Én is a 7. válaszolóval értek egyet, valahol én sem tapasztalom ezt, amit leírtál.

Én eddig is és ezután is magamra dolgoztam és szeretnék is, nem függtem eddig sem a páromtól.

Soha nem vágytam arra, hogy ha találok magam mellé valakit, az gazdag legyen, saját lakása okvetlen legyen.

Szeretek sodródni az árral és magamnak beteremteni, amit szeretnék.

Persze majd ha egyszer családom lesz, akkor közös lesz minden, de addig is nem várom el a másiktól, hogy eltartson. Nem sportolok, átlagos vékony testalkatom van, soha nem vártam el a barátomtól, hogy értem f gyjon (macisabb alkata van) és nem is fogom.

Elfogadtam olyannak, amilyen, nem kértem rá, hogy változzon.

2016. máj. 27. 20:37
 19/30 anonim ***** válasza:
A 12-es válaszolónak szeretnék köszönetet mondani. Régóta nem láttam ilyen érdekes írást ezen az oldalon.
2016. máj. 27. 20:37
 20/30 ~OnLány~ ***** válasza:
56%

Hozzátenném azt is, hogy a barátnőm is ilyenek, értelmesek és normálisak, nem pénzéhes buta libák.

Sajnálatos, hogy te csak ilyennek látod a nőket, talán a rossz tapasztalatok miatt, de nem vagyunk egyformák, ahány ház..

2016. máj. 27. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!