Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy fiú egy hónapja még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú egy hónapja még egy másik lánnyal kavart, akkor elképzelhető h komolyak a szándékai?

Figyelt kérdés
Pár hónapja még 1 másik lánnyal kavart, de végül nem lett belőle semmi. Most pedig elkezdett nekem udvarolni a srác. November óta ismerem, mert azóta dolgozunk egy helyen. Ahogy telt az idő, egyre jobba lettünk, most az utóbbi időben már nagy látszott rajta, hogy tetszem neki, sokat nézett csillogó szemekkel a szemebe meg sokszor zavarban volt a közelemben. Múlt héten elhívott kettesben találkozni, és igent mondtam, de akkor még nem mondtam fixre hogy mikor érek rá, azóta megint megkeresett és megkérdezte, mikor jó nekem, végül belementem, hogy szombaton, úgyhogy akkor lesz a randi. Nagyon lelkes egyébként.
2016. máj. 18. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne számíts rá hogy komolyak a szándékai.

Lehet hogy komolyan - mint az azzal az előző lánnyal is.

Lehet hogy komolytalanok vele is és veled is.

Mi férfiak simány nyomulunk a lányokra, gyakran csak szexért megjátszuk a komoly szándékot.

Miért ne kérdezgetnék én is pár lányt állandóan hogy menjünk randizni? Miért ne jöhetnék zavarba (vagy tettethetném) a lány körül hogy zavarban vagyok - ha így fektethetem meg?

Persze, lehet ő lesz a nagy Ő neked és neki meg te.

De ne feltételezz komoly szándékot azért mert próbál elhívni randira és szépnek vonzónak talál téged.

Hidd el, másik lány közelébe megy, akkor 99% hogy ott is tud csillogó szemekkel nézni és zavarban lenni.

Ha nem bizonyítja hogy csak te érdekled, akkor ne vedd komolynak.

Persze randizhattok, szexelhettek ahol jól esik, de ez a férfi célja és neki ennyi elég általában. Ha neked több kell ennél, akkor magadban ki kell építened hogy mik a terveid és hogyan éred azt el, hogy ne tudjon kihasználni a komolytalan szándékaival miközben te azt hiszed hogy ebből még lehet valami komoly is.

De minek is írok ennyit, a világ úgy sem változik, a lányokat el lehet csábítani, a szívüket összetörni...

Sok sikert kívánok :)

2016. máj. 18. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:

November óta dolgoztok együtt és 1 hónapja még másik lánnyal kavart, aztán rájött hogy te tetszessz neki?

Tényleg kellett neki FÉL ÉV, hogy rájöjjön hogy tetszel neki? Nem reális.

Meg aztán összeadva hogy

- egy helyen dolgoztok

- te ide ki írsz egy kérdést bizonytalanságodban

- a srác is váltogatná a csajokat

Szerintem ne rontsd el a munkahelyi légkört egy nagy valószínűségű csalódással.

Persze mivel neked bejön, ezért akaratlanul is azt szűri le az agyad hogy csillog a szeme és zavarban van, de könyörgöm az eszedet is használd, legalább ha munkahelyen belülivel akarsz járni.

Persze ha nem gond munkahelyet váltani ha mégsem komolyak a szándékai, akkor uccu bele. Különben ne játsz a tűzzel. A srác nyilvánvalóan csak éppen téged pécézett ki, de te többet veszíthetsz.

2016. máj. 18. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak meg akar fektetni, biztos, ez bújik meg a nagy lelkesedés mögött
2016. máj. 18. 20:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Azt nem fogom hagyni.

Több hónapig biztos nem adom oda magam neki, mivel elég konzervatív lány vagyok.

Ha elég kitartó és képes annyit várni, akkor talán már lehet ,h tényleg komolyan gondolja.

2016. máj. 18. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, idövel úgyis rájössz
2016. máj. 18. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!