Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom hozzá de ő jól érzem nem is akar semmit?
4 éve megismerkedtem egy sráccal az interneten, akkor vesztettem el a családom és nem volt senkim. Jó volt vele beszélni és nap mint nap írt ami miatt nem éreztem annyira egyedül magam. Beszéltünk mindenről jó sok idő után intim dolgokról, a szexröl majd bár arctalanul de képeket is küldtünk egymásnak. Sokáig volt ez majd egyszerűen fogta magát és nem írt többet. Eltelt 2 év, most újra rám írt elnézést kért stb jókat beszéltünk megint de elkezdett csak ritkán vissza írni
Tudom butaság de én valamit érzek iránta talán mert akkor ott volt mikor nekem rossz volt. Nem tudom miért de többet akarok tőle, minde téren többet... azt mondja ő is de nem érzem úgy eléggé érdeklődne irántam.
Hagyjam és lépjek túl rajta?
Annyira rosszul esik, hogy benne megbíztam és néha azt érezteti velem fontos vagyok majd ignorál. Mit tegyek, szakítsam meg vele a kapcsolatot vagy tényleg én vagyok az aki vágyik a figyelemre túlságosan és hagyjam hagy alakuljanak a dolgok?
Bocsi, de csomó ilyen kérdés van, ahol hónapokig, akár évekig is leveleznek, és akkor megy a tépelődés, hogy a másik komolyan gondolja-e, amikor még egy nyomorult találkozó sem volt…
Az ignorálásból, eltűnésből meg személyes ismeretség esetén sem szokott jó kisülni, csak mondom.
4 évvel ezelőtt ismertem meg, és utána hosszú ideig nem is beszéltünk.
A csalàdom elvesztése után nem akartam még kilépni sem az utcára nem, hogy találkozni valakivel azért mostmár sokkal jobban vagyok már nem okozna gondot találkozni sem igaz elég messze él.
8
Anno igen, hogyha úgy érzem akkor találkozzunk aztán meg neki lett problémája és nem lett belőle semmi.
Most még nem mondta, igaz még csak most kezdtünk el nemrég újra beszélni.
Most te mondd neki hogy találkozzatok
Aztán élőben majd kialakul
Én adnék egy eselyt ennek
9
2 napja nem is írt...
Nem akarok már többet neki megalázkodni, én írtam utoljára de nem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!