Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom hozzá de ő jól érzem nem is akar semmit?
4 éve megismerkedtem egy sráccal az interneten, akkor vesztettem el a családom és nem volt senkim. Jó volt vele beszélni és nap mint nap írt ami miatt nem éreztem annyira egyedül magam. Beszéltünk mindenről jó sok idő után intim dolgokról, a szexröl majd bár arctalanul de képeket is küldtünk egymásnak. Sokáig volt ez majd egyszerűen fogta magát és nem írt többet. Eltelt 2 év, most újra rám írt elnézést kért stb jókat beszéltünk megint de elkezdett csak ritkán vissza írni
Tudom butaság de én valamit érzek iránta talán mert akkor ott volt mikor nekem rossz volt. Nem tudom miért de többet akarok tőle, minde téren többet... azt mondja ő is de nem érzem úgy eléggé érdeklődne irántam.
Hagyjam és lépjek túl rajta?
Annyira rosszul esik, hogy benne megbíztam és néha azt érezteti velem fontos vagyok majd ignorál. Mit tegyek, szakítsam meg vele a kapcsolatot vagy tényleg én vagyok az aki vágyik a figyelemre túlságosan és hagyjam hagy alakuljanak a dolgok?
11
Én is nagyon, túl sokat gondoltam bele igazából a semmibe.☹️
Szerintem az történt, hogy felruháztad őt a képzeleted által olyan tulajdonságokkal, amilyennek szeretnéd őt.
Mert tudom sokat leveleztek, most azt nem tudom beszélni, kamerázni szoktatok e, vagy csak írásban nyomjátok. De a személyes benyomást nem helyettesíti még az sem. Semmi sem lehet olyan, mint amikor élethű valóságában látod, hallod, érzed az illetőt. Minden ilyen élő benyomást - ami egy-egy online csevejkor kimarad - az emberi agy pótolni igyekszik a képzelet által.
Ez a faszi valszeg ráunt erre a játékra, esetleg van neki a való életben húsvér párja, barátai, stb.
Nem baj ha ezzel az ember eljátszik, ideig óráig csinálja, kipróbálni lehet, sőt érdemes, már csak azért is, hogy megtapasztald, hogy ez mekkora zsákutca. De a felismerés fontos, és mikor az megtörténik, akkor vissza kell zökkenni a valóságba, ahol rengeteg ember lehet szintén a barátod és biztos vagyok benne, hogy szerelmed is köztük van.
13
Igazából mostmár én untam meg, hogy ezt játszuk és befejeztem vele.
Nincs senkije ahogy nekem sincs és egymással osztottuk meg a lelki bajaink, de ő sokszor ghostingolt ami nekem már nagyon bántó, így elengedtem ezt a dolgot.
De amúgy félre érthettél valamit mert nem szerelmet kerestem, hanem vonzódtam hozzá mert ott volt amikor senki más nem.
De túlgondoltam és most bár nekem rossz de lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!