Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora gond, hogy elvárom egy férfitól, hogy vezessen autót?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben 2 pasi is visszautasított emiatt (volt pár, aki nem, de velük más okból nem lett végül semmi), az egyikkel még el is mérgesedett a helyzet és hülye pic$ának nevezett végül, sírásig provokált és letiltott.

A helyzet az, hogy nekem van jogsim, de nem vezetek. Pánikrohamot kapok országúton, halálfélelmem van ha megjelenik a látóteremben egy kamion, és Budapest belvárosában pedig pláne kiborulok. Ha olyan helyen vezetek ahol nem jön rám a pánikroham, akkor is úgy ülök a volán mögé hogy erős sírási ingerem van, annyira félek és gyűlölöm. De sajnos látom az autó praktikusságát és elengedhetetlenségét bizonyos dolgokhoz, ezért nagyon fontos nekem, hogy a leendő párom vezessen. De megkaptam a magamét, hogy minek várok el olyat, amit én sem tudok teljesíteni, és mi van, ha a férfi is ugyanolyan okból nem tud vagy nem akar vezetni, mint én... Tényleg számítana a vezetés témában is ez? Vajon milyen férfi az olyan aki pihegne és sírna attól, hogy vezetni kell az autót? Nem visszás, hogy ugyanazzal a mércével akarják már magukat is megítélni, amivel a nőket? Tényleg baj, hogy végre fel tudnék nézni esetleg a férfira, amiért elég bátor egy olyasmihoz amihez én nem? Nem ez a férfias?

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb nő alapból elvárja a jogsit és az autót a férfiaktól, míg a férfiak nagy része nem követel ilyesmit a nőktől és sokan nem is szeretik a női sofőröket... így nem nagyon visszás és undorító, hogy én lettem pic$ának nevezve a hozzáállásom és preferenciám miatt?

szept. 26. 14:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

57. Azért nincs, mert butaságokat beszélsz és irtó gáz, ahogy a nőkhöz állsz. Kezdetnek.

Mivel halistennek sok nem igazán jóképű férfinek is van családja, így az elméleted kilőve.

De hany olyannak van aki nem képes elmenni egy nőért, mert "nemsofőr" és "fizethetsz te is a randin".

szept. 27. 13:30
 62/69 anonim ***** válasza:
33%

58. Hát ezaz, mindemellett, hogy egyenjogúság van, úgyhogy randit nem fizetnek, kocsival nem furikáznak, azért azt szeretik, ha a nő mindig tiptop és a házimunkában nagyon részt vállal.

Semmi gond, lehet ezt szeretni, mi meg azokat a férfiakat szeretjük akik értünk jönnek, ha kell és fizetik az üdítőt.

Tessék elfogadni, kedves jogosítvány nélküli férfiak.

szept. 27. 13:33
 63/69 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva utálok autót vezetni, így nyilván olyan nővel jönnék csak össze, aki elfogadja, hogy nem fogok autót vezetni semmikor sem. Kerékpárt, vagy motorkerékpárt viszont szeretek vezetni, ott sokkal szabadabbnak érzem magam, mint egy zárt autóban, ráadásul két keréken dugóban sokkal könnyebben lehet haladni, mint egy kocsival, mellesleg parkolni is könnyebb egy két kerekű járművel. Egyébként említetted, hogy te sem vezetsz autót, akkor milyen jogon várod el, hogy a leendő pasid mindenáron vezessen? Mert nekem az jön le neked csak az számít, hogy a pasidnak legyen autója és vigyen ide oda. Viszont ha pl. elmentek vendégségbe, vagy valahova bulizni és a férfi mondjuk iszik alkoholt, akkor normális esetben nem fog hazavezetni, mivel ivott, akkor pont neked kellene hazafelé vezetned, szerintem egy párkapcsolatban az így lenne fair, ha már neked is van állítólag jogsid.
szept. 27. 13:34
 64/69 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Félreértés ne essék, nincs azzal baj, ha egy nőnek olyan pasi kell, aki vezet autót, de ennyi erővel a nőtől is elvárható lenne, hogy néha vezessen a pasi helyett. Egyébként általában első randin mindig én fizettem és nem a nő, bárhova is mentünk, viszont sosem mentem autóval egy randira sem.
szept. 27. 13:39
 65/69 anonim ***** válasza:
#60 Mit takar a nem tip-top külső? :D
szept. 27. 14:49
 66/69 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Megsértődsz, ha sárga lapos idiótának titulálnak?

Csak azért kérdezem, mert sárga lapos idióta vagy.

szept. 27. 19:39
 67/69 anonim ***** válasza:
Olyan is lehet hogy valaki nem alkalmas jogsira.
szept. 29. 08:07
 68/69 anonim ***** válasza:
100%
#61 Szerinted én élőben ilyeneket beszélek? Mert nem. Soha nem mondtam hogy nem vinnem el sehova egy nőt csak hogy ezt ő is megteheti.
szept. 29. 08:09
 69/69 anonim ***** válasza:
78%
Azért probelma mert a jogai, autó meg a fenntartásához ha nem is milliomosnak, de gazdagabbnak kell lenni az átlagnál. Azaz egy 3-400 nettós nem tudja fenntartani. Aki meg keres 6,7,800 ezret az már a penzesebb típus. És te kérdező akkor ezt keresed. Azzal hogy elvarod az autót , a szegényebb réteget kizarod. És ez haragot vált ki.
szept. 29. 08:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!