Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire számít nektek a kapcsolatban, hogy egy nőnek mekkora a melle? Hosszabb távon nincs gond a vonzalommal emiatt?
Ha jó a szex, nem számít, mekkora a cici. Vannak nagy mellű nők, akik nem szeretik a mellüket, nekik hiába van nagy, ha nem mész vele semmire.
Úgy vagyok vele, hogy szexben jobb, ha mindenből kicsit nagyobb van, így a masszívabb nők izgatóbbak számomra, mint a vékonykák. De ha kismellű lenne a párom, akkor sem ácsingóznék a nagy cicik után, mert nekem a párkapcsolat nem a nők próbálgatásáról szól.
Ő... semennyire?
Nekem egy nő soha nem állt csak két mellből..
Soha nem is értettem, miért van ekkora felhajtás emiatt a nőknél.
Egy szép kedves arc, egy laposabb has, kisebb formás segg, finom combok mellett nem érdekel, hogy mekkora a melle.
Ismerek 2 ilyen lányt is személyesen, gyönyörű mindkettő, alkatra , arcra, a mellük érdekelne a legkevésbé ha valamelyikkel együtt lehetnék.
Szeretem a formás és nagy ciciket, de nem téma egy kapcsolatban
Ha megvan a vonzalom, és az elején működik a szex is, akkor később sem lesz probléma ezen a téren, legalábbis nem a mellméret miatt
Most is kismellű nőm van, és a legkisebb probléma vele a mellmérete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!