Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így mennyire számít mamahotelnek vagy ez mennyire red flag a nőknél?
35 éves férfi vagyok.
Nagynéniméknek nem született gyerek, így rám sajátjukként tekintettek. Nagynénim rámiratta a családi házat, ami mostmár teljesen az én tulajdonom, be is költöztem, újítgatom, ő is itt lakik, 74 éves.
"Nagynéni meddig él még?" Ez most komoly kérdés (?) :D
Anyuméknál laktam (onnan is majd lesz örökségem, egy fél ház, remélem minél később) meg albérletben.
Ez azért nehéz, mert, ha a "mama" él mèg 20 évet és így legyen, akkor addig nem lesz összeköltözés?
Mert te abból a házból gondolom már nem jössz el, mert ki vigyáz a nénire, na meg a házat is újítgatni, rendben tartani kell. A legtöbben pedig nem vágynak arra, hogy egy idegen nénikét ápoljanak, vagy csak épp pesztráljanak munka után, főleg, hogy ő a ház úrnője, tehát, az ott összeköltözés se játszik.
Én nem értékelném a dolgot. Nem a mamahotel miatt, szerintem ez nem az, de nem is egy optimális helyzet.
Attól a néni köddé válik? Vagy nem értem, az mit old meg.
Illetve értem, hogy megint a "dehát van pénzem" lemez megy, csak én nem ezt nehezményeztem épp.
Milyen ház, milyen elosztással, mennyire van privát tér?
Egy külön lakrészes családi ház vagy egy másfél szobás lyuk?
Mennyire vagy önálló? Nagynéni főz, mos, takarít rád?
Önállóan, függetlenül élek, ő semmibe sem szól bele. Igen tudom hogy hülye helyzet amúgy.
De ha nektek így ajándékba felajánlanak egy házat amire nem kell várni egyből a tiétek lesz /csak egy vagyonszerzési adót kellett fizetnem és az ügyvédet/ és 0 hitel, de ott lakik egy idős rokon, amúgy én jól kijövök vele, mit csináltatok volna?
Ez nem mama hanem nagymama hotel.
A nők így már csak úgy lesznek hajlandóak leállni veled ha a nagymama elköltözik vagy a koporsóba kerül.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!