Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez így mennyire számít mamahot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így mennyire számít mamahotelnek vagy ez mennyire red flag a nőknél?

Figyelt kérdés

35 éves férfi vagyok.

Nagynéniméknek nem született gyerek, így rám sajátjukként tekintettek. Nagynénim rámiratta a családi házat, ami mostmár teljesen az én tulajdonom, be is költöztem, újítgatom, ő is itt lakik, 74 éves.

2024. márc. 31. 17:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
20%

Még munkásszálóról is ismerek férfit akinek van barstnője.

Nem az ingatlanon múlik.

2024. márc. 31. 23:12
 42/48 anonim ***** válasza:
62%

Nincs olyan idős,aki ne hallgatózna,ne leskelődne, ne gyártana elméleteket és ne szóljon bele más életébe.Vagy csak úgy "véletlenül" ott van,ahol nem kéne és nehezményez ezt-azt.

Főleg a magányos öregasszonyok,akik ráadásul sokáig élnek és mindig nagyon okosak,nagyon értenek mindenhez és persze erkölcsileg is mindenben példaképek.

2024. ápr. 1. 08:55
 43/48 anonim ***** válasza:
61%

Összegezve a kommenteket, amíg a néni él addig kuka vagy, de ha meghal akkor lehet valami. Ergo, amíg valamiben támogatni kéne addig kuka vagy, de ha lesz egy házad akkor már szabad a pálya.

Na, kb így lehet számítani manapság egy nőre, semennyire. Az első leendő alkalommal pattannak, ha van valami. Ezért nem érdemes invesztálni beléjük több pénzt mint egy kávé és több időt mint egy szex. :D

2024. ápr. 1. 09:46
 44/48 anonim ***** válasza:
74%

43, nem sikerült megérteni. Senkit nem izgat a ház. Ha egyedül élne egy albiban, kategóriákkal lenne könnyebb dolga. Pont mem az egzisztencia a kérdés itt.

Emellett, gondolom te kezed, lábad törnéd, hogy egy friss kapcsolatban ellásd valaki más nagymamáját/papáját, anyját, apját stb.

Senkinek nem célja a saját életét komplikálni, ha megoldható, hogy elkerülje. Márpedig, ha felteszem, hogy valaki akar gyereket (én akarok), minden esély meg van itt, hogy előbb robban le a néni, mint, hogy eljusson odáig a kapcsolat, hogy gyereket vállaljanak a "fiatalok". Márpedig a gyerek és az öreg ápolás külön, külön se kis feladat. Együtt szinte biztos bukás.

Régen ez azért működött mert, egyrészt, ahogy ágynak esett valaki kb vége is volt, másrészt nagyon fiatalon vállaltak gyereket, tehát nagyon fiatalon lettek nagyszülők a nagyszülők, mire leromlott az állapotuk, már felnőttek voltak az unokák is. Ezen felül, minden gyerek, rokon ott élt a szomszédságban, sokkal többen tudtak besegíteni. Manapság minden összetolódik időben, miközben hatalmas távolságokra élnek egymástól a rokonok, így jellemzően egy emberre marad minden feladat az öreg/ek körül és így még nagyobb teher. Az elesett öregkor pedig nem pár hónap, egy-két év, hanem akár egy évtized is lehet.

Más kérdés, ha a kapcsolat alatt leromlik az egészsége valamelyik szülőnek, azt valahogy meg kell tudni oldani, de tény, hogy ez is kapcsolatokat tud tönkre tenni, mert hatalmas érzelmi és anyagi, időbeni teher.

Ami "Az első leendő alkalommal pattannak, ha van valami" részt illeti, orvosi statisztikák mutatják be, mennyivel gyakrabban pattannak meg a pasik, ha "van valami" akár a nővel, akár a gyerekkel, mint azonos helyzetben a nők.

Ettől függetlenül, engem nem izgat, ha valaki a hozzáállásom miatt önzőnek tart. Szerintem kell egy egészséges önzés ahhoz, hogy ne használjanak ki csúnyán és ne Terézanya módban telljen el az életed.

2024. ápr. 1. 13:34
 45/48 anonim ***** válasza:
0%
44 - el se olvastam inkább ezt a szánalmas magyarazatod
2024. ápr. 1. 14:03
 46/48 anonim ***** válasza:
62%

A 44-esnek minden gondolatával azonosulok,mivel láttam a családunkban is két tönkrement házasságot idős,ráadásul önző és hisztis nénik ápolása miatt tönkremenni. Sőt az egyik unokahúgomnak a házassága mellett a munkahelye is ugrott.

Most ott áll 47 évesen,ugyan egyedül,de nem tud ismerkedni senkivel.

Egyetlen idős rokon nem várhatja el,hogy miatta mások lelkileg,anyagilag tönkremenjenek.

2024. ápr. 1. 14:23
 47/48 anonim ***** válasza:
0%
Azért amikor örököltök, akkor nem így gondolkodtok. Elég kétszínűek az ilyen emberek.
2024. ápr. 1. 14:27
 48/48 anonim ***** válasza:
54%

47, szüleim a kizárólagos örökösök, a nagyszülők után, mert ők gondozták meg őket. A testvérek ebbe belementek, hpgy ne az ő gondjuk legyen. Számomra teljesen elfogadható egy ilyen megoldás. Csak, ehhez előre kell gondolkodni és végrendelkezni.

Az, hogy neked ez fel sem merül, megint èrdekes dolog. Vajon azért, mert csak mocskolódni szeretsz a gondolkodás helyett? Vagy magadból indulsz ki?

2024. ápr. 1. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!