Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így mennyire számít mamahotelnek vagy ez mennyire red flag a nőknél?
35 éves férfi vagyok.
Nagynéniméknek nem született gyerek, így rám sajátjukként tekintettek. Nagynénim rámiratta a családi házat, ami mostmár teljesen az én tulajdonom, be is költöztem, újítgatom, ő is itt lakik, 74 éves.
26, az a baj, hogy a valóságban végül mégse ez szokott lenni. Mert, teszem azt, a néni tényleg jó arc és megkedveled. Onnantól remekül lehet érzelmileg zsarolni, hogy ha akkor jó volt, mikor rendben volt, milyen ember vagy, hogy most meg nem segítesz. Meg, ha házi ápoló kell, teszem azt 5 év múlva, akkor az a közös pénzből megy. De, ha még nem is kell gondoznod, hanem valóban a pasi csinálja, akkor is a közös időből megy el, akkor is meg vagytok kötve évekig.
Szóval, ha együtt éltek, nem lehet belőle kimaradni igazán.
Azért a szülők például mindekinél meg fognak öregedni, remélhetőleg, lehet hogy ápolásra szorulnak majd ti akkor már teljesen elfogtok tűnni a képből oldja meg aki akarja vagy bedugjátok őket egy elfekvőbe?
Milyen közös pénzből? Van normális nyugdíja, még ő akar adni belőle, amit én szoktam visszautasítani.
Az élet nem mindig olyan könnyű és nem lehet mindig menekülni minden probléma elől, de úgy látom főleg a nők manapság ezt teszik.
Bocs kérdező, de nálam nem lenne esélyed. Ha beteg lesz a néni, akkor ki fogja gondozni? Elárulom, én! Az ilyesfajta láthatatlan és ingyen munkák legtöbb esetben a nőkre maradnak. Úgyis az lenne, hogy neked dolgozni kell, te most nem érsz rá, te most fáradt vagy az újítás miatt vagy bármi más miatt.
Nekem is vannak szüleim és nagymamám. Nem hiszem, hogy te ápolnád őket és nem is a te felelősséged lenne, de szerintem érthető mire célzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!