Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így mennyire számít mamahotelnek vagy ez mennyire red flag a nőknél?
35 éves férfi vagyok.
Nagynéniméknek nem született gyerek, így rám sajátjukként tekintettek. Nagynénim rámiratta a családi házat, ami mostmár teljesen az én tulajdonom, be is költöztem, újítgatom, ő is itt lakik, 74 éves.
Ma már annyira kitolódott az életkor,főleg az idős nőknél,hogy nem ritka a 95 feletti életkor.Tehát lehet,hogy a néninek több mint húsz éve van még.Akkor te már 55 éves lennél.
Hidd el,nem a tulajdonon van a hangsúly,hanem azon, hogy időssel élsz együtt,mindegy miért. Nem vagy önálló életű,nem éri meg kockáztatni egy nőnek.
Lehet beteg is a néni,és elvárhatja az ápolást az átíratás fejében.
Mindezt pedig férfiként írom,úgy,hogy eszembe nem jutna így ismerkedni,hogy egy néni ott van a háttérben.
8. Kb 100 négyzetméter földszintes, 80as években épült, szóval egy modernebb házra hajaz. A tetőtér is beépíthető. Szép rendezett udvar. Budapesttől 35 km.
2 nagy szoba, 1 kicsi. Le lehet választani egy külön lakrészt is, nem kellenek szakemberek sem mindenhez értek.
Magamra főzök, neki ételt szállítanak ki meg szokott néha ő is ezt azt csinálni. Én utasítom vissza jószándékkal amikor adni akar a nyugdíjából hogy nekem nem kell, költse magára.
Hivatalosan nem várhatja el az ápolást nem kötöttünk ilyen szerződést. A lelkiismeretemre van bízva, nem hazudok. Már most gondolkozunk amúgy ezen hogy lesz.
350 nettó a fizum meg van mellék keresetem is de az nagyon változó attól is függ mennyi időt ölök bele munka mellett, de jól hoz.
Ipari automatizálással foglalkozom mint szerelő.
Kérdező, a 9re reagálva, elfogadtam volna, ha nincs más opcióm a sajátra. De, nem panaszkodnék, hogy ettől miért nem lettem kapós a másik nemnél. Mi (nagyobbrészt a szüleim) gondoztuk meg a nagyszülőket. Volt szerencsém gyógyszerelni, etetni, de még mosdóztatni is, főleg a nagypapámat, aki nem dőlt olyan hamar ágynak. A nagymamámat hamar ágyba vitte az alzheimere, addig viszont önellátó maradt nagyrészt, aztán vegetált még évekig. Hidd el, nagyon, nagyon nem buli. Ha egy kutya kötöttség és sokaknak már az is sok, akkor egy öreg, aki 0-24 felügyeletet igényel, pokol. És értem, hogy most a nagynéni még fitt, ha holnap kap egy sztrókot, vagy egy év múlva beüt a demencia, már nem lesz az. És már ennyi idősen, "egészségesen" is meg van a maguk baja, amiért kell a segítség. Emellett, jellemzően millió egy rigolya és szokás. Értem, hogy te kijössz vele, hisz g,erek helyett a gyereke vagy. Egy idegennel nagyon más a felállás.
Szóval, lehet, hogy elfogadtam volna, de nem panaszkodnék a velejáró hátrányok miatt.
Tesi, én 29 éves vagyok, vidéken a szüleimmel élek. Jövő június fele veszek lakást, relatív kevés hitellel. 600 ezer forint a havi keresetem, prémiumokkal. A radai rosseb nem néz rám a saját korosztályomban, mikor kiderül, hogy a szüleimmel élek. Még az a csaj se, aki amúgy szintén a szüleivel él.
Én inkább hagyom a nőzést, addig amíg nem lesz meg a lakás, már nem kell sok idő hozzá. Aztán utána viszont szelektálom őket majd szépen, a mennyiség lesz a lényeg. Addig viszont, hiába keresek jól, hiába vagyok sportos és tanult nem kellek senkinek se.
18. kevés lesz csak a ház ha eddig rád sem néztek
meg látod nálam ilyen "fél"megoldás van :) de már most vizionálják hogy nekik kell pelenkát cserélni, meg etetni, itatni, lehet sz.rabb helyzetben vagyok mintha 120 ért dobnám ki a pénzt albérletbe, vagy szülőkkel élnék. Hiába van sajátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!