Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő visszataszítónak, ha egy férfinak női lábfétise van? Ismerkedés elején közöltem, es szinte mindegyik lány levált. Van itt olyan,aki ismerkedne velem, aki szereti ha a férfi foglalkozik a lábaival is?
ezért nem értem h miért kell ennyire elítélni, ha normálisan áll hozzá az ember. Láb simogatása,, magassarkú cipő levétele, masszírozása sex előtti előjáték játékszere stb… természetesen a többi női testrésszel együtt.
Sexuális fetisizmus az a jelenség, amikor a felnőtt ember szexuális vágya élettelen tárgyra vagy a külső nemi szerveken kívül más testrészre fókuszálódik. A fétis szó ebben az összefüggésben a kérdéses tárgyat vagy testrészt jelöli. A hétköznapi életben a szexuális érdeklődést kiváltó tárgyakon, testrészeken kívül gyakran bizonyos tevékenységeket, szerepjátékokat is a szexuális fétis fogalmába sorolnak. A fetisizmus az egészséges szexualitás része lehet mint izgalmat fokozó tényező, de végletes esetben mentális zavarnak tekintendő. (Ennek morális megítélését az adott társadalom hozzáállása befolyásolja.)
Hehe, mondhatnak a nők bármit, egy magas, jóképű pasinak még a legbetegebb fétisét is "cukinak" tartják.
Az alacsony, ronda pasi meg elég ha csak rájuk néz, már egy "beteg állat" szerintük.
Ilyenek a nők.
57
Téged akkor meg szopjon le egy foghíjas, sárguló lepedékes fogú, alul-felül mosdatlan, messziről bűzlő, kopasz foltos, zsíros hajú szopásfétises nő.
A 14-es foglalta össze a legjobban, mondjuk nekem nincs bajom a lábfejem kinézetével, de attól még undorodom attól, hogy bárki is szopkodja, szaglássza, nyalogassa, mint valami kutya. Neked az anál az elfogadhatatlan, nekem meg ez az, ami aberrált. Pont.
A talpmasszázs amúgy nem egyenlő a lábfétissel és normáliséknál nem is előjáték. Mondjuk én magamon azt sem szeretem, de páromnak megcsinálom, ha kéri, mert elfáradt 20 km gyaloglás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!