Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visszataszító az ha a másik nem tagja szoros (ölelkezős, pusziszkodós, fogdosós) barátságokat ápol az ellenkező nem tagjaival? Úgy hogy közben párkapcsolatban él
Az illetőt erkölcsileg megítélve mint férfit vagy nőt az ellenkező nemből
Alkalmas illető a szemetekben párkapcsolatra?
Mennyire zavarna titeket egy ilyen személy ha a párotok lenne, és milyen neműként?
Nem szavazok, mert egyik se igaz rám.
Egy barátságba nem fér bele a fogdosás. Azt pettingnek hívják. Az ölelgetés és a puszilgatás se kell a barátsághoz. Maximum szülinapon. Pont.
Ettől még nem tartom a másikat visszataszítónak, akár haverként is szóbajöhet, ha tiszteletben tartja a határaim, tehát hogy nálam nincs testi kontaktus. Egyszerűen csak kapcsolatra nem kell.
"Egy barátságba nem fér bele a fogdosás. Azt pettingnek hívják. Az ölelgetés és a puszilgatás se kell a barátsághoz. Maximum szülinapon. Pont."
Egyet is értenék
Azonban pont ez a kérdés lényege!
Pont az ilyen "baráti" viszonyt kellene itt megítélni.
Vannak a barátsagok, akár ellenkező neműeknél is, és vannak ezek, akik bármiféle erkölcsi aggály nélkül élik így az életüket
Tehát akiknek teljesen normális egy rakás embert ölelgetni, puszilni, és mosolyogva tűri ha megfogják, vagy épp maga aki mosolyogva fogdos másokat.
Nem feltétlenül csalja meg a párját, tegyük is fel hogy erről szó sincs. Ettől függetlenül kell megítélni
Lehet én vagyok a gyerekes de ha az én férjem más női barátokat taperol az nekem megcsalás.
Visszataszító. Nagyon is. Akkor is ha nő csinálja akkor is ha férfi.
Betegek, persze...
Érdekes, hogy ez az ártatlan, baráti gesztus csak addig az, amíg a barát(nő) csinos. De a száz kilós "barátnőt" vagy a szőrös hasú Lacit is ugyanilyen szívesen fogod meg derék tájon? Az már fújj, ugye?
Nekem meg ez az egyszerű elvem van, hogy amit a szőrős Lacival is megteszel, az baráti gesztus. Amit csak a kis vihogós Viviennel, az már nem.
Bocsi de a fogdosàs alatt mit értesz? Megöleli és jól megszorongatja vagy a làba közé nyùl mert nagyon nem mindegy.
Az ölelés a szeretet egyik kifejezése ami baràtsàgban is tök természetes. Pasi pasival is szokott ölelkezni, de attól nincsen semmilyen szexuàlis töltete.
Ha csak megöleli és megszorongatja a baràtjàt akit kb. X éve nem làtott akkor az semmi. Én pàrkapcsolatban furcsàlnàm ha a pàrom baràtai szétaggódtàk magukat érte és hazajöve nem nyomorgatnàk meg és tàvolsàgtartó kézmozdulattal komoran csak köszönnének neki.
Foci mérközésen is akkor szerinted fogdossàk egymàst a csapattàrsak egy-egy gól utàn. Ott aztàn van böven akkor szerinted fogdosàs.
Egyébként pasik is ölelgetik egymàst plàne ha rég làttàk egymàst és aggódtak a hazatérésük miatt. Nök is. De semmilyen szexuàlis töltete nincs. Egyetemes nyelv lefordìtva jaj de örülök te lüke hogy hazajöttél.
Szerinted hazatérö katonàk akik veszélyes területen voltak azokat nem nyomorgatjàk meg a baràtaik a reptéren vagy a csalàdtagjaik miközben pàrkapcsolatban van?
Most te minden ilyent félreértelmezel ezek szerint ami tök àrtarlan és semmi az égvilàgon nincs mögötte csak a szeretet kifejezése akkor nem lenne egyszerübb bevonulnotok valami szerzetes közösségbe?
Oké akkor a hìrességek is szerinted túllépnek a hatàron.
Na gondolom ezutàn a kérdés utàn lesz olyan kérdés is hogy féltékeny nöi kérdezö tudni akarja miért ölelgeti a férfi baràtai a pàrjàt és hogy biszex vagy meleg-e és hogy akkor biztos van köztük intim dolog is. 🤦
Szerintem azt azért lehet látni, hogy baráti ölelés vagy azért a fenekére is rátéved, ha már arra jár.
Amikor azt látod, hogy "csak barátok", de a pasi keze egyfolytában a csajon jár, akkor már nem csak baráti gesztus egy kézfogás, vagy ha átöleli a derekát. Az se mindegy, hogy hosszú idő után a reptéren ölelkeznek, vagy fél napja találkoztak utoljára, és a csaj az ölébe ül. Az ilyen "csak barát" csajok meg érdekes módon mindig túl csinosak. Kicsit duci, szemüveges, csendes lányokkal nem lehet barátkozni. Mert ugye a barátság arról szól, hogy...miről is?
Nekem pasiként vannak lány barátaim, ölelés az alap ha találkozunk, puszi az alkalmakkor van csak. A fogdosás alatt én sem tudom mit értesz, tényleg nem mindegy hogy megfogod a seggét a másikat vagy mondjuk átkarolod.
Ezeket a lányokat kb 5 éves korom óta ismerem, sosem volt több baratságnál egyikünk részéről sem. Most 22 vagyok, jelenleg nincs barátnőm, de akik eddig voltak azok szerencsémre képesek voltak ezt megérteni hogy ezek barátságok, sosem problémáztak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!