Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visszataszító az ha a másik nem tagja szoros (ölelkezős, pusziszkodós, fogdosós) barátságokat ápol az ellenkező nem tagjaival? Úgy hogy közben párkapcsolatban él
Az illetőt erkölcsileg megítélve mint férfit vagy nőt az ellenkező nemből
Alkalmas illető a szemetekben párkapcsolatra?
Mennyire zavarna titeket egy ilyen személy ha a párotok lenne, és milyen neműként?
"Érdekes, hogy ez az ártatlan, baráti gesztus csak addig az, amíg a barát(nő) csinos."
Egyetértek, én is ezt tapasztaltam.
Ölelés/puszi oké szerintem.
Fogdosás nem. Nyílván ha beszélgetnek elvannak olyan a helyzet akkor a karját megérintheti, átkarolhatja DE a derék, erogénzónák nekem már nem férnek bele. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet ahol ezt betudnám nyelni.
Szerintem ez tipikusan az a téma, ahol a testbeszéd típusát kell megfigyelni. Érintés és érintés, tekintet és tekintet, ölelés és ölelés (és a lista folytatódhatna) között mindig van különbség. Látni lehet ha valami nem baráti és látni lehet ha valami baráti.
Ha egy nő/férfi ÚGY néz egy másik nőre/férfire, akkor ezt egy társaságban pl.: észre lehet venni. Nem kell hozzá kontakt fizikailag. Aztán ölelgethetik egymást egész este, ha egyszerűen lerí a testbeszédükről (igen pl.: érintés helye), hogy ebbe nincs több.
Az meg egy másik dolog, hogy igen, ha az ember kapcsolatban van, erre max kicsit jobban oda kell figyelni, hogy a párodnak ne essen rosszul.
A tapogatás eléggé tág fogalom.
Átöleli ezeket a lányokat, és ad egy puszit a fejük búbjára, vagy megmarkolja a mellüket, és a nyakukat puszilgatja?
Én egyébként ott húzom meg a határt, hogy mi elfogadható unokatestvérek között. Ami unokatestvérek között teljesen normális (ölelés, arcra puszi, simogatás, hónalj csikizés) az barátok között is az. Ami egy unokatestvértől már kellemetlen az egy barátságba sem fér bele.
"Mennyire zavarna titeket egy ilyen személy ha a párotok lenne, és milyen neműként?"
Nem lenne ilyen ember a párom. Nem fér bele.
A fogdosást nem úgy értettem a kérdésben hogy intim részen fogdossa, hanem bármilyen helyzet szülte esetben van egy kisebb testi kontaktus.
De a lényeg nem ez, hanem a napi szintű (köszönésképpen mindennapos!) meghitt ölelkezések boldog-boldogtalannal (akivel jóban van) vagy éppen a puszi-köszönések napi rendszerességgel (nem alkalmi dologról beszélünk tehát) Azért írtam csak mindkettőt mert egyesek így, mások inkább úgy szoktak. Esetleg a becézgetéseket említhetném még mint jellemzőjét az ilyen barátságoknak, amik egészen ártatlannak hangzanak így, de számomra nagyon is intimnek tekinthető abban a formában ahogy én szoktam hallani ilyeneket.
Én férfi vagyok, és nem pusziszkodok barátokkal, és csak alkalmilag lehet ölelés nagyon kirívó helyzetben.
A kérdést pedig egy körbeugrált fiatal picsa révén született aki a munkahelyemen éli így az életét.
Kíváncsi voltam hogy csak nekem visszataszító-e ez vagy másoknak is
Köszönöm a sok választ!
Látom megosztottak a vélemények
Ezt a munkahelyemen is látom, nagy az igény az efféle baratságokra, csak remélem soha nem is hoz össze a sors ilyen baratkozós lányokkal.
29#
Azt nézek le akit akarok, akárcsak te, az hogy te ezt nem érted az a te bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!