Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire visszataszító az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire visszataszító az ha a másik nem tagja szoros (ölelkezős, pusziszkodós, fogdosós) barátságokat ápol az ellenkező nem tagjaival? Úgy hogy közben párkapcsolatban él

Figyelt kérdés

Az illetőt erkölcsileg megítélve mint férfit vagy nőt az ellenkező nemből

Alkalmas illető a szemetekben párkapcsolatra?

Mennyire zavarna titeket egy ilyen személy ha a párotok lenne, és milyen neműként?

2023. márc. 7. 05:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

Az oleles meg barati gesztus. A fogdosas se mindegy,h megfogja a derekat,alkarjat ,felkarjat az siman oke. Szerintem biztos nem intim testreszeken fogdossa az illeto baratot….

Szangvinikus.

2023. márc. 7. 06:56
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi de az, hogy megfogják a derekam nekem igenis intim, se az én barátaimtól nem tűrom a dolgot se azt ha párom probálná meg fogdosni más nő derekát...
2023. márc. 7. 06:59
 13/34 anonim ***** válasza:
25%

* àrtatlan

Egyébként ezek csak provokàló kérdések. Plàne ahol azt ìrjàk hogy ha kövér lenne a nö vagy a pasi szörös hasú.

Ha vàlaszt adsz a kérdésedre akkor ha a molett hölgy nagyon jó és öszinte baràtsàgban van a többiekkel vagy a szörös hasù pasi akkor zokszô nélkül ugyanúgy megölelik mikor egy hosszù ùtról hazatértek és aggódtak érte a baràtai.

Egyébként most akkor ugyanezt gondolod azokról az àllatorvosokról is akik merik megérinteni a paciens gazdajanak vallat vagy megfogjak az alkarjukat hogy valamennyi tamogatast adjanak az éppen bögö gazdinak egy nehez diagnozisnal ahol el kell dontenie hogy elaltatjak-e a kiskedvencet.

Mert szerinted akkor minden ilyen szintugy fogdosas.

Ha szerinted az ölelés az fogdosàsnak minösül akkor a te szótàradba ez is az ezek szerint mert hozzàér.

Miközben az igazi fogdosàs szó azt jelenti hogy akarata ellenére olyan helyekre nyùl az illetö aminél egyértelmüen megd@gnà a màsikat.

Fogadjunk a szimbolikus mondatokat is félreértitek.

Nincs azzal probléma egyébként hogy tartozkodó hüvös tìpusok vannak na de ök nem ìgy gondolkoznak ezen kérdésröl ahogy ti.

Egyebként pl. egy enyhe autista is utàlja az érinteést és az ölelést.

De én nem gondolom senkiröl itt hogy az.

Na vàrj màr akkor a Szerencsekerék jàték is erröl szól hogy fogdossak egymast mert ott is volt hogy egy néni megsimogatta a jatekvezeto kezét amire az volt a vàlasza hogy Julika na vàrjàl màr az asszony is nézi. Hàzas vagyok. De a néni csak nagymamàsan simogatta meg hogy de cuki volt ez a nagy dumàs uriember aki az unokàm lehetne.

Az érintést és az ölelést vagy a megnyomorgatàst megszorongatàst baràtoknàl nem gondolom annak amiröl ti beszéltek.

Azért kérdeztem rà direkt hogy a fogdosàs szó alatt mit értesz kérdezö mert nagyon làtszik hogy egy szimpla vàlaszodnàl is és egy-egy vàlaszban fogdosàs cìmszót hùznak rà a szimpla érintésre aminek az égvilàgon semmi köze a szexualitàshoz csak vagy az együttérzéshez vagy a szeretet kifejezése semmi több.

Ha azt ìrtad volna hogy a pasi a nöi baràtjàt magàhoz szorìtotta altestileg miközbe ràmarkolt a hàtsójàra és kéjes arccal ugy emelte fel hàgó mozdulattal a baràtnöje jelenlétébe na az màr az vagy ha a mellét fogdossa vagy ha a làba közé nyùl.

2023. márc. 7. 07:03
 14/34 anonim ***** válasza:
84%

Az èn párom is ad puszit a nőknek.

Az ölelès az nálam is alap találkozáskor, nála is. Ebben semmi rosszat nem látok.

A taperolás az mit takar? Ha a fenekèt mellèt fogja meg az nem okè.

Ha megfogja a vállát, derekát abba semmi rosszat nem látok.

2023. márc. 7. 07:10
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

9-es értem én csak a kérdésben szerinte a szoros ölelés és a puszilkodàs is a fogdosàs kategoriaja. Pedig az nem az baratsagban ha regen latta es megszorongatta hogy de jo hogy itthon vagy. Ezért jeleztem. Hogy nagyon nem mindegy milyen töltetü mert az 1-es is pettingnek nevezte az ölelést és a puszilkodàst pedig a petting nagyon nem az.

Ezért kamillàzok a kérdésen is. Meg azon hogy mi nem egyértelmü egy pàrkapcsolatba. Ha az illetö szexuàlis töltetüen tapperolja a baràtjàt aki csak a baràtja akkor nyilvàn csà lenne màr pàrkapcsolat elött nekem is neked is és minden egészségesen gondolkodó embernek, mert nem akarna senki bagzó macska tipusù pàrt kivéve a swingerek vagy szexfüggök vagy egyéb fétisesek akik arra izgulnak hogy tapperoljàk szexuàlis értelemben a pàrjukat.

Miért kell egyértelmü dolgokról szavazàst ìrni ugy hogy szimpla koze nincsen hozza dolgokat kavar bele anelkul hogy o elmagyarazna mit ert fogdosas cimszo alatt ha màr önigazolàst akar mert ez a kérdés arról szól valami vélt vagy valós sérelemröl. Csak az a probléma hogy mar belekavarta a dologba a szimpla olelest es a puszit is. Mert ha csak azt irja hogy fogdosas akkor nem kerdeztem volna. Erröl szavazàst ìrni hogy szerintük ha baràt baràtot ölel akkor màr szexelni akar vele nagyon necces. Ezek provokativ kérdések. Illetve a szoval nincs tisztaba mert a fogdosas az ami akarata ellenere tortenik a masiknak. Pl. Ejszakai utcan letamadja a masikat es elkezdi fogdosni.

Ezek provokativ kerdesek.

2023. márc. 7. 07:20
 16/34 anonim ***** válasza:
4%
Ja és jelzem az összes vàlaszom lepontozhatjàtok. De ez a kérdés nem arról szól mint ami valójàban mert akkor csak azt kérdezte volna hogy ha a màsik fogdossa a csak baràtnöjét szexuàlis értelemben.
2023. márc. 7. 07:22
 17/34 anonim ***** válasza:
61%
Nem lennék párkapcsolatban olyan férfival, aki más nőt ölelget, puszilgat, fogdos rajtam kívül. Legyen akkor együtt ővele.
2023. márc. 7. 08:29
 18/34 anonim ***** válasza:
26%
Ebből a kérdésből is világosan látszik hogy ide csak a legprűdebb nők irogatnak. Ezeknek még a gondolat előkészület is megcsalás. Első találkozásnál a kézfogás is megcsalás?
2023. márc. 7. 08:38
 19/34 anonim ***** válasza:
15%
Az ilyen nonek a penzed kell , es luzer vagy a szemeben .
2023. márc. 7. 08:38
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez ennél összetettebb. Pl.: elköszönésnél egy baráti ölelésbe szerintem nem kell többet belelátni, nekem teljesen normális. Hozzáteszem ölelés és ölelés közt is van különbség. Van az az ölelés ami egyértelműen baráti és van az amin látszik, hogy nagyon nem. Értelemszerűen utóbbi nem fér bele. De nekem az előbbi igen.

Taperolni meg a saját nemet se, nemhogy a másikat (ha hetero vagy).

2023. márc. 7. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!