Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő visszataszítónak, ha egy férfinak női lábfétise van? Ismerkedés elején közöltem, es szinte mindegyik lány levált. Van itt olyan,aki ismerkedne velem, aki szereti ha a férfi foglalkozik a lábaival is?
40
Igen, de én arra gondoltam hogy női részről vannak kevesen. Hiszen ha lenne erre kereslet-kínálat nem menne az óbégatás.
Nem feltétlen szenvedsz magassarkúban. Nekem vannak magassarkúim, amik baromira kényelmesek. És jobban tetszik, mint a lapos cipő, esztétikumra, meg vannak helyek, ahova még mindig magassarkúban "illik" menni. De van olyan is, amikor a lapos a praktikus (pl. macskakövön, vagy ha előtte jól megdolgoztam a lábaimat edzésen), akkor azt veszem fel.
Amúgy meg nem azzal van a bajom, hogy vkinek tetszik a lábam, hanem a fetisizmussal. Párszor megsimítja, oké... ha neki az kell a szexhez, hogy én magassarkúban parádézzak előtte, és láb"kényeztetés" nélkül nem megy el, vagy neki nem olyan jó szex az baj. Mert 1) nekem ez gusztustalan. Ez a saját érzésem velem kapcsolatban, illene elfogadni, 2) azt szeretem, ha egyben szeret a párom, nincs olyan testrészem, amit ennyire durván előnyben részesít, 3) van, amikor egyszerűen nem jó magassarkúban lenni otthon.
43as tökéletesen összefoglalta.
Nem azzal
van a baj hogy valaki szerint szexi egy női láb magassarkúban. Hanem a lábfétiseseknek konkrét elvárásaik szoktak lenni hogy harisnyában, tűsarkúban parádézzon a nő, mert erre áll kb csak fel. Ez nem hozható a mindennapokban, legalábbis sok nő tuti nem így éli a mindennapjait, főleg ahol munka és gyerekek is vannak. Meg olvastam nem egyszer hogy kb nagyítóval vizslatják a női talpat, lábujjakat, sehol ne legyen enyhe bőrkeményedés se, vagy szárazabb rész vagy bármi ami nem tökéletesen esztétikus. Ez se feltétlen hozható mindig mindennap 100%-ig. A talpán jár az ember, lehet az nő vagy férfi. Nyilván ápolt legyen, nem kell kiforgatni (ezt is sokszor látom). Annyi mindenre kell figyelni nőként, én pl ezen már nem szeretnék egy házasságnan külön görcsölni hogy a lábfétises férjem beszól-e hogy nem épp frissen hidratáltak a lábaim. Magassarkút nem hordok, tehát nem is lennék célpont, ez pedig így van jól.
Nekem volt lábfétisessel
dolgom. Soha egy jólesőt nem tudtam vele dugni. Kellett neki a plusz vizuális inger azaz hogy a lábfejeimet lássa. Szex alatt nem a melleimet vagy a fenekemet fogdosta - amik meg az én gyengéim - hanem ugye a boka és lábfej részekre koncentrált. Az én izgalmam ez nem fokozta. Nagyon hamar terhessé vált. Az hogy spontán valahol külső helyszínen tegyen magává az kizárt volt. Ugye ruhában, cipőben nem látta a lábfejem. Lovagló pózban lelankadt. Biztos vannak ennek is fokozatai, nem mondom hogy mind ilyen, de nekem köszönöm elég volt. Gondoltam adok egy esélyt neki, mivel egy nagyon helyes, megnyerő férfiről volt szó, de szexuálisan nem passzoltunk be kellett látni.
Ne légy már ilyen buta! Ismerkedés elején nem közölsz ilyen tabu dolgot a másikkal. Én legalább egy vagy két hónapig napi rendszerességgel beszélgettem a barátnőmmel (megismerkedésünktől kezdve) mire elárultam neki, hogy amúgy szépnek tartom a lábfejét. Onnantól kezdve elindult egy beszélgetés... és nem zúdítottam mindent egyből a nyakába. Pozitív volt a fogadtatás annak ellenére, hogy neki teljesen új dolog volt ez.
A másik, hogy szerintem én nem erőltetek rá extrém dolgokat. Pl. nem akarom, hogy büdös legyen a lába. Nem erőltetem, hogy a kedvemért magassarkúkban járjon (pedig nem lennék ellene), ilyen és olyan harisnyát vegyen fel, és hogy minden csak a láb körül forogjon. Egy rigójám van: ha teljesen meztelenek vagyunk és a zokni rajta maradna, az eléggé lelombozó lenne. Erre még nem is volt példa, hiszen tudja, hogy odavagyok a szép lábikókért és büszkén mutogatja.
A lábai nálunk inkább csak az előjáték részei. Meglátom a szép testét, tudomást veszek a szép lábairól... megérintem őket, megpuszilom őket és utána a lábszárait, combjait, az egész testét. Szeretek mélyen a szemébe nézni, miközben puszilgatom a talpát/lábujjait. Ez nekem olyan erotikus, próbálom felé azt az érzést mutatni, hogy amikor azt mondom "tetőtől talpig imádlak", akkor komolyan gondolom. A lábujjait nem szoktam szopogatni. Nekem ez egy kicsit olyan b*zis, de nem vagyunk egyformák na. Egy jó szex után szeretek a talpaira élvezni. Panasz még nem érkezett rám.
Még annyi, hogy a barátnőm nem magyar. Megfordultam már több helyen az EU-ban, még a tengerentúlon is. Azt vettem észre, hogy Magyarország a lábimádat tekintetében még a kőkorszakban jár. Itt a legtabubb ez a fétis az egész EU-ban. Így nem csoda, hogy a magyar férfiak óriási hátrányból indulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!