Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egy férfi annyira ronda , visszataszító legyen , hogy soha egyetlen vékony , jó alakú nőnek ne tetszen?
Figyelt kérdés
Se fiatalon , se idős korban.
Van olyan , hogy valaki csak a kövér nőknek tetszik. Van ilyen arcvonás , vagy fejforma?
Vagy igazából ez csak testalkat kérdése? Tehát én is testesebb, dagadtabb vagyok akkor csak a dagadt nők vesznek észre ?
2021. márc. 21. 17:19
1/29 anonim válasza:
Nem, a dagadt nők tudják, hogy se nekik, se neked nem lesz jobb.
2/29 anonim válasza:
Istenem. Azt ugye tudod, hogy nem testalkat kérdése, hogy kinek ki tetszik? Én pl szeretem a mackósabb alkatú férfiakat, de a külsőségeket nézve elsősorban az arc dönt, nem a test.
4/29 A kérdező kommentje:
#2 és te milyen testalkatú és korú vagy?
2021. márc. 21. 17:29
6/29 anonim válasza:
Ha ronda, azzal nincs bajom, mert attól még tetszhet.
Ha túlsúlyos, az taszít, de itt is a kinézet, mérték, alkattípus mérvadó, tehát szóba jöhet.
De vékony nőként a vékony pasikat részesítem előnyben.
7/29 anonim válasza:
Van mit fogni rajtam kategória, de inkább sportosan telt, mivel sokat sportolok.
Korom? 26.
Egyéb kérdés?
9/29 anonim válasza:
Lehet olyan visszataszító is, hogy semmilyen nőnek nem kell 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!