Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egy férfi annyira ronda , visszataszító legyen , hogy soha egyetlen vékony , jó alakú nőnek ne tetszen?
Se fiatalon , se idős korban.
Van olyan , hogy valaki csak a kövér nőknek tetszik. Van ilyen arcvonás , vagy fejforma?
Vagy igazából ez csak testalkat kérdése? Tehát én is testesebb, dagadtabb vagyok akkor csak a dagadt nők vesznek észre ?
Jó nagy problémák vannak a fejekben.
Én "dagadt" nőként nem állok le akárkivel.
Magasak az elvárásaim a leendővel szemben.
Már ami a belsőt illeti.
13
Mi az, hogy ha így jobban szeretem? :D az, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok vékony, nem jelenti azt, hogy dagadt vagyok.
Egyébként meg azt írtam, hogy a mackós pasik tetszenek, nem a dagadtak. De látom, neked az, hogy valakin van 5-10 kiló, az egyenlő a tényleg kövérekkel. Nem, gurulós pasi nekem sem kellene, sem most, sem ha "idősebb" leszek. Mivel aktív életet élek, olyan társra van szükségem, aki nem fárad el 3 lépés után egy emelkedőn felfelé. Meg optikailag sem szép, ha valaki folyik, na. Viszont ha van egy pasinak egy kis pocakja, az még kifejezetten tetszik.
Széles női csípő. Imádom 😍
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés. 💁♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!