Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja sok nő visszataszítónak, ha egy férfinak női lábfétise van? Ismerkedés elején közöltem, es szinte mindegyik lány levált. Van itt olyan,aki ismerkedne velem, aki szereti ha a férfi foglalkozik a lábaival is?
30
Én leszopnám a hatalmas dildódat :3
29-es!
Aki ezt írtad: "28# képmutató aki nem szereti ha a labujja között csordogal a sperma Ahha🤔🥹 rendben."
Ezt hogy raktad össze? :D
A fenék is a test része, neked mégis undorító.
És mint mondtam, sok kinkem van nőként, még is iszonyodom a láb gondolatától, tehát még a prűdség se illik a problémára.
Ha nem tudod elképzelni, hogy egy nőnek visszataszító ha egy pasi foglalkozik a lábaival, akkor mi van akinek köldök vagy hónalj fétise van? Azok is elég kellemetlen dolgok.
A nap végén kinek mi tetszik a szexualitásban és mi nem, egyénenként változó. Vannak dolgok amik az emberek többségének nem feküdnek, akármennyire nem extrém dolog, és van ami meg igen.
Szerintem gusztusosabb egy szép sex női lábat kényeztetni, ami nem büdös, nem retkes!!☝️ (ezt kihangsúlyozom, mert az nem túl izgató azért) mint a segget ahol kijön a büdi kaksi 😂
Oda nem szívesen rakom be 🙂 dehát ha valakinek az izgató hát legyen. Ő dolga. Fura hogy az elfogadottabb…
Szerintem pont, hogy sok a lábfétises, azért van ennyi, aki ezen hisztizik
Más fétisnél valahogy nem látni ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!