Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy nő online jelzi hogy szívesen találkozna, de történt a családjában egy baleset és emiatt türelmet/időt kér az mennyiben kamu? Nyilván nem ismerjük egymást, de nagyon rövid leveleket ír ( én meg hosszan ). Meddig érdemes rá "várni"?
"tudom ez a nőknél máshogy működik ott a férfi nem lehet érzékenyebb mert akkor már nem pasis."
Nem ez nem így van sőt. Főleg amt a 19 is mond hogy senki sem teljesen egészséges, és nincsen taszítóbb hosszú távon egy olyan férfinél (vagy nőnél) aki úgy tesz mintha az lenne, vagy mintha nála lenne a bölcsek köve. Mert az állandóan erről a tökéletesség meg ego meg miatököm témákról akar majd beszélni, és a hétköznapi vagy bármilyen érdekességekről le lehet maradni miatta mert mindent unalmasnak talál, folyton ezt az elméletet boncolgatja feleslegesen. Nem lehet tőle élni. Aztán csak nézed hogy miért nem talál örömet semmiben? Mert átveri saját magát is.
22-es ezt hogy kalkuláltad mégis ki? Van egy nő aki tetszik, most próbálok vele találkozni és egyelőre a találkozóig eljutni aztán meglátjuk hogy merre tovább.
Abszolút nem mindegy nekem hogy ki legyen az, sőt. Pont emiatt is vagyok mindig rástresszelve mert én nagyon monogám típus vagyok, nem tudok és nem is szeretnék több emberrel ismerkedni, párokat váltogatni, exeket gyűjteni. Ez nem az én világom. Olyan embert keresek aki hasonló komolysággal áll a pártaláláshoz és komolyan veszi az egészet. Ettől még lehet jó humora :).
Na akit érdekel van státusz update-em: visszaírt a lány...végülis pozitív válasszal de a stílust nem értem és sajnos én mindent IS túlagyalok, meg hallgatok a megérzéseimre.
Mi a véleményetek az alábbi levélről?
Na ezt írta. Ezt szerintem elég lerázó. Ti mit gondoltok? Nem túl lelkes mi?
Szia "SAJÁTNÉV"!
Igen, írásban minden hihető. :)
Rendben van, találkozzunk. Most a héten már nem jó, de jövő hétre valamit kitalálunk.
Nekem az "XYZ TÉR" környéke jó. Neked?
Üdv.
"LÁNY NEVE"
Ez több a semminél, de engem nagyon zavar valami.
Én sokkal fontosabbnak tartanám annak a behatárolását, hogy MIKOR találkozzunk, nem azt, hogy hol. Felőlem az X tér ugyanolyan jó, mint az Y tér vagy a Z sétány. De mikor? Hétfőn, kedden ....... pénteken, szombaton, vasárnap? Eleve miért írja, hogy "ez a hét már nem jó", amikor a legtöbb alkalmazott (ide értve a tanárokat is) életében a munkanap és a hétvége élesen elválik egymástól. Vagyis lehet, hogy hét közben túl elfoglalt, túl sokáig dolgozik, de hétvégén, ha nincs konkrét programja, akkor ráér.
Eszerint ő ezen a hétvégén nem ér rá. Illett volna utaln erre, hogy pl. azt tervezte, hogy hétvégén hazautazik falura a szüleihez, vagy szombat estére ide, vasárnap estére meg oda van már meghívása hetek óta.
Persze van annyi élettapasztalatom, hogy tudjam: valószínűleg 10-20 másik fiúval is levelez (ezért sincs ideje hosszabban írni neked) és ez a hétvége már be van táblázva a korábbi jelentkezőkkel.
Nézd, akkor várd ki a jövő hét végét. Ha addig nem lesz randevú, akkor zárd le a levelezést vele. Tkp. kicsi esélyt adok, hogy összejön a randi, de adjuk meg az esélyt, hogy komolyan gondolta a jövő hetet.
27-es hát elvetted teljesen a kedvemet. Megörültem hogy visszaírt, találkozni akar erre írod amit írsz.
A francba. Az ember nem akar pofonba szaladni a koromban már.
De ha tényleg 10-20 pasi miatt csúszik a találkozó akkor szívás ez az egész... de nyilván nincs jogom számonkérni :(
tulajdonképpen annyiféle ember van, ha nagyon lelkes, volt ilyen is, az első randin azt mondta az illető, hogy úgye lesz egy második randi is elmondta hova menjük, és én is lelkes voltam jót beszélgettünk jól éreztem magam vele.
majd egy hétig egy sort sem irtunk egymásnak mire egy levél jött tőle, hogy nem egymást keressük.
csak hogy lásd, többféle ember van, és a lelkes találkozás is lehet rossz végkifejletű
29-es ez sajnos nagyon igaz. Semmi se jó sajnos. Általában nagy lelkesedés van találkozó előtt, és egy egész jó találkozó követi azt, és a végén meg jön a lekoptatás sms-ben v messengeren hogy "nem egymást keressük" meg "nem volt kémia".
Most az ellenkezője van, nem látok semmilyen lelkesedést, kb. annyit hogy örüljek hogy találkozik velem...
Kérdés hogy ebből lehet e még valami így? Vagy ez az "egy a fene essünk túl rajta" ? Nem tudom van e értelme. Nem szívesen szaladok már pofonokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!