Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért már titeket szexbaleset?
Csakhogy ebből az írásból pont SEMMI nem derül ki.
Tehát milyenre is gondolsz? Ezúttal próbálj valamivel pontosabban válaszolni.
Ja, tényleg, belenéztem, igazad van. Engem nem.
Bocs, csak azért voltam ilyen arrogáns, mert pár éve pont a life.hu-n (még mielőtt einstandolta az origót a kormány) volt egy hasonló "szexbaleset" című cikk, amely 4 történetet mesélt el, és abból 3 egyértelműen párkapcsolati erőszak volt (férfi részéről nő irányába), és attól tartottam, hogy már megint erre utalnak ezzel az általuk korábban is használt eufemizmussal.
Én felgyujtottam magunkat. :D
Mécsesek,romantikus ötletnek tünt a matrac köré akkor költöztünk még nem volt ágy..
Azok a nyamvadtak közben felborultak,a takaro a hajam,függöny,a párom combja háta.. Szerencsére tűzoltók nem jöttek,de a sürgösségire bekelett menni. :(
Kint a termeszetben, nemzeti parkban voltunk, mar esteledett szoval nem voltak emberek korulottunk, csak ahogy ment le a nap es arnyekba borult a kis tisztas ahol szexelni akartunk, milliard szunyog jott elo 1 perc alatt.
En allergias vagyok a szunyogcsipesre, elegge feldagadt minden csipes. Halistennek komolyabb baj nem tortent, hamar kimenekultunk a napra, de igyis meg a szemem kornyeke is be volt dagadva, mintha megvert volna a baratom. Ugye ott is meg csipett a szunyog.
Karácsonyi partin a főnököm herezacskóját becsípte a fiók, amíg a titkárnőn dolgozott.
Nekem fitymaszakadásom volt egy anális kalandból, durván szeret a hölgy lovagolni.
Megműtöttek, most meg fitymaszűkületem van és nem fér ki a hegye, vagy műteni kell ismét, vagy nagyon óvatosan kefélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!