Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetés emelést kaptam, így már fognak velem ismerkedni a 24-33 év közötti csinos nők?
310 ezerről már 330 ezerre emelkedett (plusz minusz pár ft) a fizum. Ez így már elég lehet egy normális nőnek? Jófej vagyok, autóm és lakásom még nincsen, és nem bírok lefogyni. (180/110 - 35F)
Ami velem nem lenne lehetséges :
- fizetős orvoshoz járnod - magánba szülni
- autóval járni
- lakást venni lehet de csak együtt
- szórni a pénzt
- ingyen tartani
- meghíni dolgokra naponta (hogy te sporólj)
- utazni külföldre
- belefizetni a te lakás részletedbe (hogy te sporolj)
- drága ajándékokat venni (hogy ne magadnak keljen megvenned)
- lakásod felújításában segiteni vagy beleadni (hogy te sporolj)
amire még nem vagyok hajlandó :
- megváltozni
- biztos munkahelyet otthagyni
- tovább tanulni (kiemelten a nyelvvizsgák - utálom ezt a szöveget)
11
Nem tulzás ez egy kicsit? Miért akarnál bántani ? Gyülölöd azt a férfi típust akiből nem lehet anyagi hasznot húzni ? vagy Mi van?
12: a 11-es sztem is durva... de szerinted egy magára vmit adó nő megelégszik azzal, hogy 24/7 otthon b...átok a rezet, hogyha lesz esetleg gyerek, akkor foshat attól, hogy mikor fog egy túlhajszolt sztk-s orvos miatt az egészséges baba életre szóló betegséget szerezni vagy meghalni (főleg most, hogy már nem is választhatsz orvost a rendelőben, így imádkozhatsz, hogy ne azt az orvost utalják ki neked, akiről 300 db 1 csillagos értékelés meg 65 rémszoti kering youtube-on)... ez nem anyagi haszonhúzás, hanem a saját maga lehúzni nem hagyása.
Kivéve, ha ilyen gyári munkás meg SPAR eladó nőket keresel... de azok nem ám a csinike átlag feletti karcsú bombázók
8
rendes vagyok és 17 centi
9
Vicces ez a gyakori! Itt egy hétköznapi ember aki 10-15 éve is megállás nélkül tisztességesen dolgozik. Rendezett az élete, önállóan él stb az egyenlő nincstelen - kalap szar!
itt csak az számít férfinek meg kapcsolatra alkamasnak aki milliomos.
Nem, ne is reménykedj, hogy ilyesmit hozhatsz ki a válaszomból.
Csak annyi, hogy egy undorító, semmirekellő hájas görény vagy, aki mellett ráadásul sz.ar az élet. Ennek ellenére te nálad fiatalabb, csinos nőt akarsz. Inkább neked áll a kérdés, hogy mégis mire fel?
Miért adná bárki neked a testét és miért engedne be az életébe, amiből mindenkinek csak egyetlen egy van?
Én keresek annyit, hogy fizetős orvoshoz járjak, fenntartsak autót, külföldre utazzak, arra szórjam a pénzt, amire akarom.
Már az a nyomorékságod része, hogy azt hiszed, hogy ilyen dolgokat csak egy férfi biztosíthat egy nőnek, és idióta stílusban előadod, hogy bizony veled ezeket nem teheti meg a nő.
10
Engem nem zavarna ha gazdagabb párom egyedül, családjával, barataival eljárna nyaralni külföldre. Nekem nincs pénzem és nem mennék. Pillantnyi gondot sem okozna nekem. De a nők álltalában ekik erre hivatkoznak azokat csak az zavarja ha a férfi csoró.
Konkrétan nincs semmi esélyed.
Indoklás: incel vagy.
17: de én ezeket párkapcsolatban a párommal szeretném csinálni egyrészt, másrészt meg ilyenkor a férfiak nagyobb része elkezd kapcsolat alatt korlátozni, hisztizni, hogy "nem töltesz velem elég időt", "biztos megcsalsz, ha elmész a barátnőkkel"... én ilyenkor inkább vagyok óvatos.
Amúgy a párom hasonlóan keres, mint én, felesben fizetünk mindent, egyikünknek sem kellett leadni az elvárt színvonalból és együtt tudunk mindent átélni. Nekem ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!