Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még egyáltalán olyan magyar nők az országban, akik nagycsaládban gondolkodnak és ezen szempontjuk, a párválasztási preferenciáik egyik legfontosabb, kiemelt helyén is szerepel?
20, nem értetted, mit kérdeztem.
Miért nem azt akarod, hogy TÉGED szeressen? Miért a kis szargépek vegyék el az időt, energiát kettőtöktől?
#21 Mi abban az olyan furcsa, ha egy férfi nem éri be azzal, hogy csak a nőjét imádja, bálványozza, stb és például szereti még pluszban a gyerekeit is? (Egyébként ismerek ilyen párt, pontosabban fickót, mert a csaj egy oltári nagy... Dolgoznak éjjel-nappal mint az állatok, hogy fenn tudják tartani az életszínvonalukat, ami abban merül ki, hogy beutazgatják a világot irtózatos pénzeken, mintha ez lenne az életük egyetlen értelme. Őket kellene "etalonnak" tekintenem? Miért is? Mert teleszrjk elégetett kerozinnal a bolygónk légkörét? Egészen máshol keresendő az én értékrendem és gyanítom, hogy még van jó néhány olyan ember aki így gondolkozik, mint én.)
Az meg az alap, hogy engem is szeret a párom, mert ha nem ez lenne, akkor nem velem képzelné el a jövőbeni életét.
Egyébként abban igazad van, hogy nem értem azt, hogy hogyan lehet így beszélni a gyerekekről (gyerekszületésről), mint ahogyan itt megnyilvánulsz a válaszodban. Nagyon nem így tekintek a témára és egy kicsit el is szomorít a dolog, hogy ennyire negatív színben van feltűntetve ezzel kapcsolatban minden.
#22 Tegnap voltam a strandon és lejött egy roma nagycsalád 8..(10) gyerekkel. A pocakos, tetkós apuka 10+ milliót keresne havonta és ha nem, akkor hogyan lehetnek náluk még mindig a gyerekeik a Ti elméleteiteket alapul véve?
Ugyan ez a felállás az említett csokos magyar családnál is. A szakmunkás apuka havi x milliót keresne ahhoz, hogy fenn tudja tartani magát, a feleségét és három gyereküket? Szerintem nem keres így egy szakmunkás, egy egyszerű vidéki üzemben, de persze lehet, mert újabban már nem követem az ottani bérek alakulását.
Nőként nekem lenne szopás a terhesség és a gyereknevelés, de meg lelépnél az első feszes pina miatt, szóval ja, van bennem egy kis nevethetnék, mikor pasikák kölyköket akarnak. Mert amint kiderül, hogy bőg, hangos, figyelni kell rá, nincs miatta szex, már nem lesz akkora buli.
Ha valóban érdekelne a környezetvédelem, tudnád, hogy a legkörnyezetszennyezőbb dolog, amit életedben tehetsz, a gyerekvállalás.
#24 Ez is milyen ledegradáló dolog már, hogy szerinted minden a női nemiszerv állapota, kinézete, mit tudom én még milye körül forog a férfiaknál. A legutóbbi párom 3 gyereket szült - természetes úton - azelőtt, hogy összejöttünk volna. Részemről semmi problémám nem volt vele, ugyan olyan jó volt vele minden, mint azéval, akinek a gyári kislánykorija volt meg.
Azért vagyok a párommal, mert mint embert szeretem és mert tetszik nekem mint nő, stb. (Sokkal többet látom pl az arcát, mint az egyéb testrészeit, még szeretkezés közben is, legalábbis én inkább erre figyelek, de akkor én biztosan valami furcsa kivételek közé tartozom ezzel a szokásommal a férfiak körében. Mondjuk az is igaz, hogy nem vagyok egy - a mai trendeknek megfelelő - tetkós és egyéb csicsás macsó.)
A közös gyerek ehhez az alaphelyzethez ad még hozzá pluszban örömöket és nem elvesz bármit is. Szerintem eleve gyanakvással, rosszindulattal fordulsz az egész témához.
A környezetvédelemmel kapcsolatban meg ne röhögtess. Való igaz, hogy a mai modern ember a legkörnyezetrombolóbb állat a Földön, aki valaha élt itt, de ezen lehetne változtatni, de nem úgy, hogy autópályákat, felhőkarcolókat, egyre nagyobb rakétákat, repülőket, stb építünk a kényelmünk, a megalomániánk és egyéb őrültségeink miatt. Felesleges ilyesmivel nyugtatgatnod magad, hogy attól majd jobb lesz minden, ha már nem születnek gyerekek a világra, mert ez nem miattuk sz.r, hanem az őseink és mi miattunk.
Az a helyzet, hogy borzasztóan ösztöni szinten gondolkodsz. Neked egy célod van az életben - szaporodni, semmi más. Ezer tényező van, ami miatt a nők többsége (köztük magam is!) nem akar tenyész kanca lenni.
- Terhesség az egész szervezet számára igen megterhelő állapot. Konkrétan tropára megy a nő teste.
- Szülés is egy kockázat. Nagyon fájdalmas, nagyon kellemetlen és akár bele is lehet halni. Én egyszer szültem, de majdnem elvéreztem a szülő ágyon, mert előre nem látott komplikáció lépett fel. Ha a kórházban nem lettek volna ennyire felkészültek, én nem élnék már.
- Tegyük fel, hogy a férfival történik valami. Baleset. Mondjuk meghal vagy olyan àllapotba kerül, hogy soha többé nem tud dolgozni, de mondjuk ápolnom is kell. Hogy tartok el egyedül 5-6 gyereket + apukát ápolni?
- Akkor a klasszikus eset: apuka bármikor leléphet, bármikor meggondolhatja magát. Ha tele lesz a phasza, fogja magát és elköltözik. Én meg maradjak ott 5-6 gyerekkel egyedül?
- A többiek firtatták már neked itt, hogy a gyerekek anyagi eltartása anélkül, hogy nélkülöznének, igen csak borsos havi jövedelmet igényel. És ne gyere nekem a 10 pulyás tetovált kisebbségivel. Igen nagy az esélye annak, hogy nem becsületesen megkeresett pénzből eteti azt a 10 éhes szájat + felveszik a mindenféle ilyen olyan segélyt is.
Ezek után legyek olyan hülye és szüljek egy férfinak 5-6 gyereket?????? Tönkre megy a testem. Én vagyok otthon velük. Nincsen én időm, mert vagy a házimunkát csinálom vagy a gyerekeket látom el. Aztán apuka fel van háborodva, hogy se szex, se edzett sportos testalkat, se szexi smink vagy haj és milyen egy igénytelen zsír koca lettem. Ilyen esetben a nők ki vannak facsarva teljesen. Én soha nem áldoznàm fel magamat egy pasiért. Sokkal jobban szeretem magamat annál, minthogy megszűnjek létezni nőként. De felesleges neked ezt magyarázni, mert nálad csak az a fontos, hogy a nő akarjon minimum 3x reprodukciós folyamatokba belemenni.
#26 Te már előre rettegsz olyan valamitől, a haláltól, amiről biztosan tudjuk, hogy elkerülhetetlen. Egyszer mindenkit utolér, csak a pontos idejét nem tudjuk, hogy mikor. Kérdezem, hogy érdemes ilyen rettegésben élni egy életen keresztül? Élet egyáltalán az olyan, ahol mindenütt a mumust fürkésszük és reméljük előttünk az életutunk során?
Nyilván, egy normális felnőtt ember, főleg az, akinek még gyereke is van, ő nem fogja siettetni ezt a folyamatot, hanem igyekszik olyan életvitelt folytatni, hogy minél hosszabb ideig együtt lehessen a szeretteivel. Én például ezen vagyok, mert tudom, hogy a gyerekeimnek még sokáig szükségük lesz az apjukra, főleg ebben a mai világunkban ugye. Aztán, hogy sikerül-e ezen tervem, majd meglátjuk, de az biztos, hogy nem parázok ilyesmin, hogy jajj most mit cselekedjek, hogy lépjek, hogy biztos bele ne haljak a dolgaimba, meg ilyenek.
Én senkire sem akarom ráeröltetni, hogy szüljön, főleg olyan valakire nem, aki erre alkalmatlannak érzi magát.
Az a hozzáállás meg már régen rossz, ha csak a párodnak akarod megszülni a gyereket és Te meg abszolút nem is vágysz rá.
Arról meg már nem is beszélve, hogy a gyerek, mindig az anyának születik, akár hogyan is alakul később a házasság. Az apa csak arra kell, hogy teherbe ejtse a feleségét és utána vállalja a felelősséget a tettéért. Végigjártam, tudom.
"Én soha nem áldoznám fel magam egy pasiért." A gyerekvállalás nem csak a pasiról kellene hogy szóljon, hanem kettőtökről, a Miről. Senki nem vár el olyan áldozatot a másiktól, egy normális házasságon belül, amit az egyik fél nem szívesen hozna meg, még egy közös cél érdekében sem.
Amúgy meg értem az álláspontodat és tiszteletben is tartom a véleményedet, hogy Te úgy akarsz élni, ahogyan itt felvezetted. Világos, átérzem, rendben is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!