Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még egyáltalán olyan magyar nők az országban, akik nagycsaládban gondolkodnak és ezen szempontjuk, a párválasztási preferenciáik egyik legfontosabb, kiemelt helyén is szerepel?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanokra gondolok, akik nem valamilyen magyar kisebbséghez tartoznak és nem anyagi megfontolásból, hanem a gyermekek iránti szeretetükből fakadóan vágynak erre a családtípusra. Amennyiben még léteznek ilyen nők valahol, akkor hol érdemes keresni őket?

aug. 14. 07:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%

Vannak ilyen nők, de ők jellemzően kifognak valakit tizenévesen “mindegy csak valaki csináljon nekem gyereket” alapon és fiatalon el is kezdenek kotlani, mert semmi más érdekli őket az életben, se tudomány, se sport, se szórakozás, se utazgatás, csak a szaporodás.

Egy családot ismerek, ahol ésszel csináltak 4 gyereket, ott mindkét szülő diplomás, 30 körül ismerkedtek meg és nagyon teli vannak pénzzel, bőven jut mindegyikre. De ez ritka.

aug. 14. 09:08
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Én pl. ilyen vagyok, de nagyon keves ferfi keres ehhez javi 1.5-2M ft.ot...a 3 gyerek ma már hatalmas luxus
aug. 14. 09:47
 13/27 anonim ***** válasza:
66%
#12 és ha keresnek is annyit, még nem jelenti azt, hogy potenciálisan jó apák/férjek lesznek. Nehéz ilyet találni, persze ehhez a szinthez a nő is nyújtson valamit.
aug. 14. 10:01
 14/27 A kérdező kommentje:

#5 Mondjuk szerintem a 3 gyermek már alsó hangon nagycsaládnak számít a mai világunkban.

Mondjuk nálunk vannak csokos, 3 gyerekes családok, akiknek szemmel láthatóan egyre jobban megy. Újabb ház, új autó, balatoni nyaralások, stb. Jó helyen dolgozik a férj, de nem diplomásként. A feleség sem diplomás szerintem, őneki nem biztos, hogy van jó munkahelye, de ezt pontosan nem tudom, mert eddig csak szórólapozni láttam a faluban.

aug. 14. 11:00
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
A csokba több, mint a fele az embereknek belebukik, na meg annyiból házat se veszel, ha meg mégse tudod hozni mondjuk eü baj miatt a gyereket, bitang a kamat. Soha nem vennék fel ilyesmit, akkor inkább egy gyerek se...
aug. 14. 11:24
 16/27 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy valaki mondja már el nekem, miért nem olyan párt keres valaki, aki az embert szereti? Aki a gyerekeibe van belebuzulva, annál sokadik leszel a sorban. Vagy te is magadnak való vagy, és a család csak ilyen side hustle?
aug. 14. 11:48
 17/27 anonim ***** válasza:
5%
10. Férfiként mondom, hogy tök aranyos amit írtál!
aug. 14. 12:54
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
#14 ha láthatóan nem jól fizető munkájuk van, mégis jól megy nekik, akkor nyugodtan sejts valami illegálisat mögötte😀
aug. 14. 12:57
 19/27 anonim ***** válasza:
39%
Nekem is az a tapasztalatom, hogy aki szülni akar, az nem is akar dolgozni (8-10 évet otthon lehet, ha 2 évenként sikerül) és tényleg annyira egyszerű, hogy az ég világon semmiről sem lehet beszélgetni vele csak a mosipelusról és arról, hogy Pistike milyet kakált tegnap. Én ugyan nő vagyok, de nekem nem ez a szintem egy gyerekkel. Teljesen mások egy ilyen nőnek az igényei. Neki az Kell, hogy csináld neki a gyerekeket és eléggé el is vannak hanyagolva az ilyen nők. Nem ad magàra, nem tàjékozódik, nem olvas, nem tanul. Általában ezek elemit végzett nők, akik 16-20 évesen meg is szülték az elsőt. Bizonyos etnikumra jellemző ez a fajta családmodell. Az értelmes, modern, dolgozó ember tudja, hogy 5-6 gyereket pláne ebben az országban eltartani szinte lehetetlen.
aug. 14. 13:58
 20/27 A kérdező kommentje:

#16 Mi ebben a felvetésemben az olyan bonyolult és érthetetlen, hogy valaki olyan párt szeretne magának, aki nem érdekből, hanem csak úgy szívből szereti a gyerekeket? Mitől olyan ördögtől való dolog ez? Minek kellene vonzóbbnak lennie egy ilyen szempontnál? A mű és festett körmeinek, a műszempillájainak, a tetkójainak, vagy minek?

Persze, fontos az is, hogy vonzó legyen a párom még egy csomó egyéb szempontból is nekem, de hadd legyen már az is egy fontos szempont, hogy miként viszonyul a gyerekvállalás kérdéséhez az illető.

aug. 14. 22:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!