Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még egyáltalán olyan magyar nők az országban, akik nagycsaládban gondolkodnak és ezen szempontjuk, a párválasztási preferenciáik egyik legfontosabb, kiemelt helyén is szerepel?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanokra gondolok, akik nem valamilyen magyar kisebbséghez tartoznak és nem anyagi megfontolásból, hanem a gyermekek iránti szeretetükből fakadóan vágynak erre a családtípusra. Amennyiben még léteznek ilyen nők valahol, akkor hol érdemes keresni őket?

aug. 14. 07:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon kevés ilyen nő van, és ők mind tizenéves koruk óta foglaltak, hiszen minden férfinak a normális nők kellenek.
aug. 14. 07:46
 2/27 anonim ***** válasza:
92%
Ahhoz mindkettőtönknek nagyon jó anyagi helyzetben kell lenni, hogy sok gyereket nélkülözés nélkül eltartsatok, de mikor a nő a férfi anyagi helyzetét is így szempontba veszi, már Sátán aranyásó.
aug. 14. 08:12
 3/27 anonim ***** válasza:
94%
Kolléganőm ilyen. Viszont ronda, buta, aluliskolázott.
aug. 14. 08:20
 4/27 anonim ***** válasza:
80%
Biztos vannak, de elég hülyének kell lenni hozzá. C típusú egyének közt garantáltan van.
aug. 14. 08:26
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Két diplomás mérnök vagyok.(fehér) Nagy családban gondolkodtam mindig is. De be kell látnom , hogy anyagilag 3 gyermek fér bele. És igen, 16 éves koromtól a férjemmel vagyok, és nem "ellettem" tele a 20-as éveimet. 30 33 37 evésen szültem.
aug. 14. 08:37
 6/27 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon durván valláskárosult közegekben akad.
aug. 14. 08:37
 7/27 A kérdező kommentje:
#4 Milyen területen dolgoztok?
aug. 14. 08:39
 8/27 anonim ***** válasza:
62%
Hiaba toroltek a valaszom. Milyen szót hasznaljak olyan emberekre akik kb szrjak a gyereket a vilagra? Itt nem csak anyagi okok vannak. Ne mondja már senki hogy érzelmileg ugyanugy ugyanannyit meg lehet adni 4 gyereknek mint egynek vagy kettőnek. Inkább a nagyok nevelik a kicsiket elv van,amit igenis magasabb társadalmi körökben általában belatnak, hogy nem helyes
aug. 14. 08:43
 9/27 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem is kisebbségi, akkor sem lesz egy tip-top nő, erre számíts. Intelligens és tanult lehet, de nem fog felállni rá, sőt, észre sem fogod venni, ezért nem találsz most sem. Férfiként fel sem figyelsz arra, aki nem "csinos". Aki nincs talpig sminkben, nem csinál semmi különöset a hajával, nem öltözködik nőiesen stb., natúran pedig nem egy Palvin Barbi.
aug. 14. 08:45
 10/27 anonim ***** válasza:
87%

Nekem pl nagy álmom lenne az, hogy nem max 3 gyerekem legyen, hanem akár több is. De erről le kell, hogy mondjak, ez egyértelmű. Egyetemre járok, és nem éppen a legjobb fizetés lesz majd az enyém, így hacsak nem lesz milliomos a párom....nem lenne kivitelezhető az, hogy több évre kiessek a munkából.

Viszont mivel nem én vagyok a világ szépe, hanem csak egy szürke kisegér, mindenféle extráktól mentes, van néhány plusz kilóm, így sokkal kevesebb az esélyem a pár találásra, arra meg főleg, hogy olyan párom legyen, akivel tudnánk vállalni több gyermeket.

aug. 14. 08:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!