Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, csajok, hölgyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csajok, hölgyek. Strandon mennyire vagytok nyitottak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Leginkább 18-30as korosztály érdekel, de bárki válaszolhat.
aug. 12. 11:58
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Srácok!

Én bánok minden egyes alkalmat, amikor nem szólítottam le a hölgyet aki tetszett. Mindig volt valami kifogásom. És igazából, ez a bárhol leszólítás, ha valakinek nem megy. Akkor bizony be kell vállalni, hogy az első 10 bukó lesz. Azt csak azért kell, hogy később rutinosabban menjen.

Ez a tanulópénz.

Ritkán volt, régebben, hogy rámmosolyogtak. Akkor olyan gyomorgörcsöm lett, hogy inkább elfordultam.

De ma már tudom, inkább ezerszer éljek át egy megalázó elutasítást, mintsem hogy megfutamodjak egy nekem tetsző lánytól.. a kettő okozta trauma köszönőviszonyban sincs egymással... nem kell magyarázni gondolom, hogy melyik a súlyosabb.

De egyébként nagyon ritka, hogy alázni próbálnak. Szinte mindig korrektül lekezelték. Én megértettem, mentem dolgomra.. ennyi

Amúgy volt időszak mondom, amikor bele se mertem gondolni, hogy van ilyen. Mmint ez a leszólítom dolog. Hülyének néztem azt is aki felvetette.

Kértem már útbaigazítást sokszor. Sőt még zsepit is, mert megindult az orrom vére. Szóval igazából logikailag mennie kellett az utcán ismerkedésnek is. Csak valahogy nem ment.

De ez tényleg levetíthető bármilyen más problémára. Ugyanez. Nem tudsz kiszámítani egy matekfeladatot. Az nem jelenti azt hogy nem is lehet. Biztosan ki lehet valahogy számolni.

Komolyan kíváncsi lennék, hogy akik itt elmondják elkeseredettségüket, és sikerteleségüket, azok mennyit próbálkoznak és hogyan. És milyen hozzáállásuk van, hogyan fogják fel. Csak mert a válaszaikból (nem csak itt hanem több kérdésnél/rovatban) az szűrődik át, hogy nagyon kivan a fszuk az egésszel, és legszívesebben már leütnének egy nőt egy bunkóval, azt hadd vigyék..

Pedig higgyjétek el, van az a pont amikor ez élvezetessé válik.

aug. 13. 10:02
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

Ha meglátnék egy helyes pasit, szép arccal, kigyúrt testtel, egészséges méretekkel akkor abszolút!

A dagi alacsony, szőrös hátú, kopaszodó, fogatlan lihegő görcsöket viszont messzire elkerülöm mert nekem nem hiányzik a szexuális zaklatás.

aug. 13. 12:04
 43/46 anonim ***** válasza:

41.

Ehhez nagyon szépnek kellene lenni. Ronda embert millióból millióan elzavarnak majd.

aug. 13. 12:13
 44/46 anonim ***** válasza:
42 Te vagy az, Pamela?
aug. 13. 13:42
 45/46 anonim ***** válasza:
Pf, 44 válasz, köztük sok hosszú, nagy részük valószínű nem is a kérdésre válaszol, többen egymásnak válaszolgatnak a kommentekben... ki olvassa el mind? Hogy szűrje ki az ember azokat a válaszokat, amik valóban a kérdésekre válaszolnak? Inkább hagyom.
aug. 14. 18:44
 46/46 A kérdező kommentje:
Én elolvastam őket. Elég vegyes, van aki kimondottan örül a megkeresésnek van aki helyben elvágná a torkom. Persze várható volt, meg nyilván kell, hogy az adott férfi szimpatikus legyen külsőre és normálisan közeledjen. (Bár én ezt azért is nem említettem, mert ismerkedésnél alapkő a szimpátia)
aug. 14. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!