Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova mennek a férfiak munka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova mennek a férfiak munka után/előtt ahol nyitottak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Én egy ideje tudatosan kivontam magam minden olyan helyzetből, ahol ismerkedni lehetne, mert nem volt kedvem, jól voltam magam és élveztem a szingli életet plusz sokat tanultam stb.

Mostanában azon gondolkodtam, hogy az edzőtermen kívül mást is akarok csinálni. Imádok a terembe járni, de ott teljesen magamra figyelek, nem ismerkedni járok oda, bár már sokszor megszólítottak férfiak. Kézügyességem nincs sok, meg nem érzem magam nagyon nőiesnek és arra gondoltam, hogy valami olyan új hobbi kéne, ahol kimozdulok a komfortzónámból, kellemetlenül fogom magam érezni akár az elején, viszont hozzám tesz és új/érdekes emberekkel tudok ismerkedni.

30+ férfiak ti mit csináltok szabadidőtökben, hová mentek, hová nem, sikersztorik, élménybeszámolók is érdekelnek.

2023. nov. 28. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem, teremben miért nem lehet? Hogy van ez? Valaki aki oda megy, szimpatikus, tök normálisan, viccesen leszólít és elküldö, hogy bocs de nem ismerkedem. Kilépsz az ajtón aztán meg csodálkozol, hogy miért nem ismerkedik veled senki.

Hol a logika? Mindhol lehet ismerkedni, ha nyitott vagy rá. De úgy tűnik nem vagy, max csak szeretnél, de ha lehetőség van akkor egyből bezársz.

2023. nov. 28. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én boltba megyek
2023. nov. 28. 12:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Nyitott vagyok terembe is, egyszerűen csak túl koncentrált, vagy nem tudom
2023. nov. 28. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Van a teremben bár, nem? Ihatsz velük egy protein shake-et.

Vagy egy szimpla "most éppen edzek, de valamikor lenne kedved meginni velem egy kávét?" is játszik

2023. nov. 28. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Nem dolgozok nem járok sehova.

30f

2023. nov. 28. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Én munka után ha még van energiám sétalgatni szoktam a városban (Bp). A szabadnapjaimon meg szívesen kirándulok, túrázok.

Jártamban-keltemben még nem igazán találkoztam sajnos olyan nővel aki vevő lett volna az ismerkedésre :) 39/f

2023. nov. 28. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Ahová járok, munkahely, edzőterem, fürdő, étterem. Mindenhol találsz olyan embert, aki nyitott az ismerkedésre, akár buszmegállóban. Nem helyfuggő, inkább akarat.
2023. nov. 28. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azert nem ismerkednek veled, mert latjak rajtad, hogy nem akarsz ismerkedni. Bar a kerdest is kiirtad, tehat kommunikacioban igen, de valojaban tudatalatt nem. Ezert zarulsz be az edzoteremben is. Tovabbi onismeretre van szukseged, mert ezt elobb fel kene oldani.
2023. nov. 28. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Konditerembe, közértbe, fallabdázni, biciklizni. Ilyen helyekre járok, de nem ismerkedek senkivel se. Mindig az emberek jönnek hozzám (sajnos).
2023. nov. 28. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!