Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mennek a férfiak munka után/előtt ahol nyitottak az ismerkedésre?
Én egy ideje tudatosan kivontam magam minden olyan helyzetből, ahol ismerkedni lehetne, mert nem volt kedvem, jól voltam magam és élveztem a szingli életet plusz sokat tanultam stb.
Mostanában azon gondolkodtam, hogy az edzőtermen kívül mást is akarok csinálni. Imádok a terembe járni, de ott teljesen magamra figyelek, nem ismerkedni járok oda, bár már sokszor megszólítottak férfiak. Kézügyességem nincs sok, meg nem érzem magam nagyon nőiesnek és arra gondoltam, hogy valami olyan új hobbi kéne, ahol kimozdulok a komfortzónámból, kellemetlenül fogom magam érezni akár az elején, viszont hozzám tesz és új/érdekes emberekkel tudok ismerkedni.
30+ férfiak ti mit csináltok szabadidőtökben, hová mentek, hová nem, sikersztorik, élménybeszámolók is érdekelnek.
Nem értem, teremben miért nem lehet? Hogy van ez? Valaki aki oda megy, szimpatikus, tök normálisan, viccesen leszólít és elküldö, hogy bocs de nem ismerkedem. Kilépsz az ajtón aztán meg csodálkozol, hogy miért nem ismerkedik veled senki.
Hol a logika? Mindhol lehet ismerkedni, ha nyitott vagy rá. De úgy tűnik nem vagy, max csak szeretnél, de ha lehetőség van akkor egyből bezársz.
Van a teremben bár, nem? Ihatsz velük egy protein shake-et.
Vagy egy szimpla "most éppen edzek, de valamikor lenne kedved meginni velem egy kávét?" is játszik
Nem dolgozok nem járok sehova.
30f
Én munka után ha még van energiám sétalgatni szoktam a városban (Bp). A szabadnapjaimon meg szívesen kirándulok, túrázok.
Jártamban-keltemben még nem igazán találkoztam sajnos olyan nővel aki vevő lett volna az ismerkedésre :) 39/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!