Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok pofátlannak a munkahelyen ismerkedést?
Leltárazom, sok helyen megfordulunk, sok ember van. Valaki minden nap rám tapad műszak alatt, követ a buszmegállóig, el akar vinni stb.
Mármint a munkahely egy olyan ahova mindenkinek kötelező járni, nem pofátlan ezt akarni kihasználni?
Határozottan az, és ezt úgy mondom, hogy az egyik kollégámmal jöttem össze.
Más az, ha kialakul egy jó kapcsolat, sokat beszélgetnek, munka után is összefutnak, érezhető a feszültség kettőjük közt, majd az egyik kezdeményez valami romantikusabbat / szexuálisabbat.
Na de random a semmiből bepróbálkozni a munkahelyen az kínos és gáz.
Hozzáteszem: az nem "bepróbálkozás", ha valaki simán kedves, érdeklődő vagy figyelmes olykor..
Önmagában nincs a munkahelyi ismerkedéssel semmi gond. Elvégre a munkásévek egyharmadát ott töltöd.
De a stílussal lehetnek gondok. Ne kövessünk másokat és ne akarjunk elvinni másokat felszínes ismerettség után. Tessék normálisan megismerni a másikat stb...
Ha bizonyos szintű és egy ideje kialakult ismeretség után finoman bókol vagy meghív kávézni,az szerintem tök oké.
Ami gáz,amikor ismeretlenül betámad gyakorlatilag,például üzenetekkel bombáz Messengeren.
Sajnos nekem volt ilyenben részem,elég gáz volt...
Ugyanakkor kapcsolatom is kialakult munka által,ám annak volt egy folyamata,kölcsönösen szimpatizáltunk x ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!