Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj munkahelyen, jóban vagyunk, multkor flegmáztam vele egy kicsit, kimondtam a tutit, erre ő próbált visszavágni, arra is mondtam ilyen flegma hülyeséget, erre azt mondja mekkora duma már? Ilyen elnyújtottan. Ezzel bókolni akart?
Figyelt kérdés
Csajok mi a véleményetek? Tetszik nektek ha egy fiú flegmázik meg leszól másokat, mert ez történt?2023. aug. 29. 10:36
1/7 anonim válasza:
Jezusom te minden szot elemezgetsz annyira nem tudsz semmit?
Más ezt a kontextust fel perc alatt felejeti el
3/7 A kérdező kommentje:
Bírom hogy mindenből ez az incelség van kihozva...
2023. aug. 29. 11:19
5/7 anonim válasza:
Ha bejön a csaj, miért flegmázol vele? Megragadtál az oviudvaron, ahol a kislányok copfját húzgáltad?
7/7 anonim válasza:
A férfiak mondjuk bókolni szoktak meg becézgetni,ez viszont általános iskolás kisfiúk szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!