Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ilyen flegma, lekoptató egy átlag férfival?

Figyelt kérdés

Élőben, neten, vagy csak úgy spontán beszélgetéskor is mintha én valami 3. rangú hülye lennék akinek csak nemet lehet mondani mindenre vagy kifogásokatkeresni és jól meg lehet alázni.

Nem értem, nincs olyan nő aki kicsit érettebb gondolkodású és nem a fellegekben jár.

2022. júl. 23. 10:03
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne:)
2022. júl. 23. 10:27
 2/55 anonim ***** válasza:
59%
Talán nem a nálad 5 kategóriával jobb nők közt kellene keresgélned. 🤷‍♀️
2022. júl. 23. 10:28
 3/55 anonim ***** válasza:
90%
Itt az oldalon nagyon jellemző, hogy amit “átlag nő” alatt értenek egyesek, az inkább a csinos, szép nő, csak éppen nem valami magazin címlapján van (vagy pl Palvin Barbira, Dakota Johnsonra, de még Margot Robbiera is olvastam már itt, hogy “átlagos”), az átlagos férfi pedig, éppen hogy csak egy fokkal szebb az ördögnél. De a kettő nem egy kategória!!
2022. júl. 23. 10:32
 4/55 A kérdező kommentje:
Nem a kinézeten van a hangsúly, a gondolkodásban vannak problémák. Az meg hogy ismeretlenül arra próbáltok rávezetni hogy én a csinos nőket nem kaphatom meg, mert kinézetre közelebb állok az ördöghöz elég provokatív. Kicsit komolyabb választszeretnék.
2022. júl. 23. 10:36
 5/55 anonim ***** válasza:
3%
A legtöbb nő az ispánokkal jön össze.
2022. júl. 23. 10:50
 6/55 anonim ***** válasza:
100%

Te gondolod magadról, hogy átlag vagy. Ők meg nem gondolják magukról, hogy a te rendszered szerint szintén átlagosak lennének.

“Élőben, neten, vagy csak úgy spontán beszélgetéskor”

Nem tudom, hogy ezek a spontán beszélgetések, vagy az életben az konkrétan milyen helyzetben van, de ha pl utcán, megállóban, kávézóban, boltban szólítasz le nőket, akkor fontosak a nonverbális jelek. Miért pont őt szólítod le? Szemeztetek előtte, többször rádmosolygott, vagy kerülte a szemkontaktust? Én pl nem szeretem ha ilyen helyzetekben csak úgy leszólítanak, eléggé feszélyezve érzem magam. És először én is mindig udvariasan utasítom vissza, de nagyon sokszor ez nem elég, vagy nem elég érthető. Mert akkor még erősködik, hogy “de csak egy kávét igyál meg velem”, “olyan kedves lánynak tűnsz”, és nem érti a nemet. És egy idő után eljut az ember oda, hogy mindenkivel flegma lesz, mert nem lehet kiszűrni, hogy az adott ember az vajon megérti-e azt, hogy “bocsi, de nem ismerkedek”.

Net hasonló. Hacsak nem társkeresőn gondoltad (bár szerintem neten pont a személytelenesés miatt bunkó nagyon sok ember), hanem Facebook, Instagram, stb, akkor meg nem tudom, hogy miért elvárás, hogy mindenkinek válaszoljunk. Velem ez most valamelyik nap esett meg, hogy Facebookon bejelölt egy pasi. Nem volt ismerős, de volt vagy 35 közös ismerősünk, mind még gimiből, úgyhogy visszajelöltem, mert gondoltam, hogy biztos évfolyamtársak vagyunk, vagy valami. És rámír, teljesen normálisan visszaírtam, írta hogy szeretne megismerni, mondtam, hogy ne haragudjon, de nem szeretnék ismerkedni, és minden jót kívántam. Azóta nem válaszoltam, de azóta el lettem hordva minden féle utolsó k*rvának is. Szóval… nem egyoldalú ez a dolog, és a flegmaság sokszor csak egyfajta védőgát az ilyenek ellen.

2022. júl. 23. 10:53
 7/55 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki naponta 100 ajánlatot kap "csak szex"re az nem lesz kedves a 101edik meg a 102 kérővel. k unalmas lehet hogy mindenki csak szexet akar töled.
2022. júl. 23. 10:55
 8/55 anonim ***** válasza:
100%

Én àltalàban kedves voltam elutasítàs soràn is, ugyanúgy érdeklödö stb.

De nem fogtàk fel a nemet, nyomultak ugyanúgy volt aki azthitte csak kéretem magam. Nekem kellemetlenebb volt pedig pròbàltam kedves maradni. Sokan csak a flegma durva elküldöm a fenébe stílust értik meg.

2022. júl. 23. 11:10
 9/55 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kivételek. Én magam nem mondanám jó srácnak, de talán csak az önértékelési zavaraimnak tudható be ez. Velem nem flegmák a jó nők és emberszámba vesznek. CSaképpen semmit nem akarnak tőlem.

A7mit észrevettem, hogy a beképzeltség taszítja a nőt. A visszafogott stílus sokkal jobb, mint a nagyszájú beképzelt. A magabiztosságnak is van egy szintje amit nem kéne túllépni első körben.

2022. júl. 23. 11:14
 10/55 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek engem ugyan nem érdekel ki milyen csodálatos, vagy épp a nemet nem érti, de az sem hogy kinek mi az elképzelése a választottjáról. De ha mindenkit elküld akkor ne rinyáljon hogy nincs értelmes férfi. Neten nem lehet egy adatlap alapján eldönteni hogy kell e nekem az illető avagy sem. Személyesen kell találkoznom vele és normálisan kommunikáljunk hogy ez kiderüljön. Szerintem sokaknak nemtől függetlenül vissza kéne vennie az arcából és leszállni a magas lóról, mert nem biztos hogy az a srác olyan rossz aki kezdeményezni mer egy magát csinosnak tituláló nőnek.
2022. júl. 23. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!