Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért ilyen flegma, lekoptató egy átlag férfival?
Élőben, neten, vagy csak úgy spontán beszélgetéskor is mintha én valami 3. rangú hülye lennék akinek csak nemet lehet mondani mindenre vagy kifogásokatkeresni és jól meg lehet alázni.
Nem értem, nincs olyan nő aki kicsit érettebb gondolkodású és nem a fellegekben jár.
És azsem biztos hogy egy átlag nem kikent nő olyan rossz.
De azt látom hogy mindenki álomvilágban él. Unom már.
Nem tudom. Én átlagos nőnek érzem magam, vékony vagyok, az arcom szép, de nem vagyok egy címlap stilus, vannak hibaim.
Ha kedves volta a ferfiakkal, félreértik. Nekem ez okozott néha nehézséget, mert nem szeretek bunkó és lekoptato lenni, de aztán meg jött a félreértés. És volt, akinek nem volt elég, hogy bocs, de nem adom meg a számom, hanem utána bunkón visszaszolt. És azért egy nő vedtelenebb.
Na szóval egy igazán csinos nőnél ez gyorsan eljut odáig hogy inkább flegma lesz mindenkivel. Nem szép dolog, de nem kell minden helyzetben ismerkedni.
Lehet amúgy férfiként is érezni, hogy érdemes e próbálkozni. Én velem volt olyan, hogy nagyon hűvösnek éreztem a viszonyt az adott helységben lévő nőkkel, de volt olyan is, amikor azt éreztem, hogy talán lenne esély, de végül mégsem próbáltam meg. Féltem az elutasítástól, amolyan rendkívüli felsülésnek éreztem.
Ma meg már nincs értelme próbálkoznom, mert már nem vagyok kamasz, felnőttem. Karriert építek inkább, nem idegeskedem már egyáltalán azon, hogy lesz e valaha kapcsolatom. Ha lesz, lesz, ha nem, hát nem, így jártam.
Beletörődtem inkább. Ez van. Nem a legjobb helyzet, elismerem, hogy nem vagyok maximálisan boldog emiatt (más okok miatt sem, de ez nem tartozik a témához), de igyekszem a lehető legjobbat kihozni az életemből. Aztán majd meglátom, hogy alakul a helyzet.
Én csak akkor küldöm el bunkón, ha a szép szoból nem ért.
Sok esetben egy normális nemleges válaszra is úgy reagálnak az állítólag normális pasik, h egy hülye kva a nő, mer nem akar vele ismerkedni.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!