Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért ilyen flegma, lekoptató egy átlag férfival?
Élőben, neten, vagy csak úgy spontán beszélgetéskor is mintha én valami 3. rangú hülye lennék akinek csak nemet lehet mondani mindenre vagy kifogásokatkeresni és jól meg lehet alázni.
Nem értem, nincs olyan nő aki kicsit érettebb gondolkodású és nem a fellegekben jár.
Parányi kis macskaszar agyaddal majd ha fel fogod kinél lehet esélyed és célirányosan mész oda a megfelelőhöz akkor TALÁN nem elutasítás lesz a vége.
Meg kell érteni hogy az életkor, magasság, arc, anyagi státusz, testalkat alapján megvan mindnekinek a szintje. Ha más fele kacsingat akkor bunkó lekoptatas lesz egyik féltől.
Nem értem. Társkeresőn koptatnak le, vagy random az utcán zaklatsz nőket?
Soha senkit nem alázok meg, de ha bepróbálkozik valaki, elküldöm, mert van párom. A barátnőim többsége ugyanígy van vele. És aki szingli is, annál is azt látom, hogy nem véletlenszerű utcai arcokkal akar ismerkedni, hanem speciálisan ilyen platformon.
Ha meg társkeresőn nem válaszolnak, akkor szimplán más is bepróbálkozott náluk, aki jobban tetszik nekik.
Azért nem érted meg mert messze nem vagy géniusz.
Egyszerű példa Józsi 170/100 kg , hiába megy oda Katához aki 168/50 . Nem egy szinten vannak. Józsi menjen inkább Renihez aki 160/90.
Még mindig nem világos ?
Nekem az felfoghatatlan, hogy miért próbálkozik élőben idegenekkel az, aki vak a nonverbális kommunikációra. Ha értenéd a nem szóbeli üzenetet, oda se mennél olyan nőhöz, aki le fog koptatni, főleg nem olyanhoz, aki mindezt bunkón teszi. De, te rendre odamész.
Most vagy tanulj meg olvasni a jelekből, vagy hagyj fel ezzel a módszerrel, mert sokra nem mész vele.
#25: "Nem értem miért."
kontra:
"Bocs de nem írok le életszerű példákat, nincs kedvem."
Hát akkor derítsd ki magad, de tőlünk ne várj semmit, mert nem érdemled meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!