Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ilyen flegma, lekoptató egy átlag férfival?

Figyelt kérdés

Élőben, neten, vagy csak úgy spontán beszélgetéskor is mintha én valami 3. rangú hülye lennék akinek csak nemet lehet mondani mindenre vagy kifogásokatkeresni és jól meg lehet alázni.

Nem értem, nincs olyan nő aki kicsit érettebb gondolkodású és nem a fellegekben jár.

2022. júl. 23. 10:03
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Fentebb írtátok hogy a férfiaknak nem tartozik egy nő sem magyarázattal, akkor most mit kéne magyarázni? Nem értelek. Beszéltek össze vissza, magatok sem tudjátok hogy mit. :) Azért jó hogy kiírtam a kérdést, elszomorító hogy mennyi rosszindulatú ember van.
2022. júl. 23. 17:31
 52/55 anonim ***** válasza:
Nem egy ember írja a válaszokat 🤦🏻‍♀️ Ő így gondolja, én meg amúgy. Bár az más, hogy rámír xy ismeretlen Facebookon-és én nem magyarázkodok, hogy miért nem akarok elmenni vele kávézni, és más, amikor egy fórumon leírom, hogy miért “flegmák” a nők, egy olyan kérdés alá, ami azt kérdezi, hogy “miért flegmák a nők?”…🤷🏻‍♀️
2022. júl. 23. 17:36
 53/55 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell magyarázkodni, én sosem vártam el. Csak el dolgot várok el mindenkitől nemtől függetlenül, korrekt viselkedést ami nem megy át sértegetésbe. Sokan szenvednek a társkeresővel, sokan raknak ki kérdést, de jó tanács és kedves szavak helyett le kell rondázni és gyerekesnek titulálni. Ez minden csak nem szép dolog. Én nem fogok veszekedni egyikőtökkel sem.
2022. júl. 23. 17:41
 54/55 A kérdező kommentje:

"Ha 40 éves vagy ne 30 vagy jezusom 20on éves lányokat vegyél célba"

Erre elfelejtettem válaszolni "jezusom"

30 vagyok, de attól még 20on éves barátnőm lehet, nem tiltja semmi, és teljesen természetes dolog, korkülönbség is ideális. Szóval elég provokatív volt ez a válasz a részedről. Nem kéne kioktatni.

40 évesen valóban nem igazán normális, de sok kivétel van.

2022. júl. 28. 17:36
 55/55 A kérdező kommentje:
Valamint 40 évesen miért ne lehetne valakinek 30as barátnője? Nem értem. Na mind1, kár volt kérdést kiírni.
2022. júl. 28. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!