Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a kisöcsém...

Mit tegyek ha a kisöcsém egyfolytában hazudozik és flegma?

Figyelt kérdés

9 éves a gyerek, egyfolytában hazudik, hülye történeteket talál ki más család tagokról, még olyanokról is, akiket alig lát, majd letagadja ha számon kéri az illető hogy mit terjeszt róla. Ezenkívül nagyon rossz a magatartása, és mindig a nagyobbakra keni ha elb*sz valamit, és persze neki hisznek hisz "csak 9 éves". Ezenkívül ha nem tetszik neki valami, visszabeszél, szájal, bármit mondunk neki, veszekedést csinál belőle, amikből persze ő jön ki jól, mert hazudik közbe és neki hisznek.

Mit tegyek hogy leálljon?

16/L

2022. júl. 22. 08:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Pofozd fel, megérdemli.
2022. júl. 22. 08:56
 2/31 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet megütni, akkor is én kapnék ki.
2022. júl. 22. 08:58
 3/31 anonim ***** válasza:
94%
A szüleiddel beszélj erről őszintén. De ha ők nem akarnak erről tudomást venni, akkor nem nagyon tudsz mit tenni, öcsed ki fogja használni a támogatásukat. Max ha lesz valami bizonyítékod egy hazugságára, akkor tarthatsz egy hangos szembesítést.
2022. júl. 22. 08:59
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Hangfelvevő nincs a telefonodon? Legközelebb ha ilyen lesz, vedd fel, ha számonkérés van, és tagad, ott lesz a bizonyíték, de többet is csinálj.

Egyébként te kije vagy? Pofon szerintem is jó megoldás, ha megérdemli.

2022. júl. 22. 09:01
 5/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Most is amíg a kérdést írtam, bemesélte a szüleimnek hogy kivettem az órájából az elemet. Hozzája se értem!!!
2022. júl. 22. 09:04
 6/31 anonim ***** válasza:
9%
Majd kinövi. Majdnem minden kisgyereknek van egy ilyen korszaka
2022. júl. 22. 09:06
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid elhitték, hogy te vetted ki az elemet?
2022. júl. 22. 09:08
 8/31 metalgyerek1998 válasza:
100%
Te semmit, gondolom bizonyára vannak szüleitek. Nekik kellene tenni lépni valamit ez ellen. Ha látják a szüleid hogy az értékelései is nagyon rosszak és otthon is ugyanúgy ezt a stílt képviseli, és így sem tesznek semmit, akkor te sem fogsz nagyon tudni mit tenni. És igazából nem is a te feladatod. Bizonyos pontig próbálhatod terelgetni a tesódat, de hogyha te jössz ki belőle rosszul akkor ott egye meg a fene inkább én azt mondom, és ne foglalkozz vele talán majd kinővi.
2022. júl. 22. 09:09
 9/31 A kérdező kommentje:

#3 én szoktam nekik mondani hogy hazudik de nem nagyon akarják elhinni. Ma is mondtam.

#7 sajnos elhitték és lecsesztek hogy hogy mertem hozzányúlni

2022. júl. 22. 09:35
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Zárd ki az életedből, talán a szüleidnek is feltűnik, hogy valamit nagyon elb@sztak
2022. júl. 22. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!