Miért lesz flegma, utálatos a hugom mikor itt van a barátom?
Ő nem szokott ilyen lenni nem értem miért csinálja ezt.
Hétvégén itt is szokott aludni. Már a barátom is kérdezte hogy ő mindig ilyen? Meg hogy mi baja van? Én nem tudom.
20 éves vagyok hugom 17.
Szerintem egyik sem. Szimplán nem szimpatikus neki a barátod, nem kedveli, vagy a barátod mondott neki valami olyat, amikor nem voltál ott, ami miatt ilyen lett.
Illetve a másik ok, hogy sanszos hogy hanyagolod is a hugod nem is kicsit hanem nagyon.
Vagy nagy tervei vannak, készül az érettségire, és egyetemre, és amikor ott van a pasid is valamilyen szinten alkalmazkodnia kell. Pl. közös étkezés és stb.
5-ös vagyok.
Érdekes hogy egyből mindenki akinek nem tetszik valami, és teszem azt ennek valamely formában hangot ad az egyből irigy :D Nekem is mondogatták régen pl hogy csak irigy vagyok és azért mondom hogy nekem nem kellene béjemvé, aztán mikor vettem egy többmilliós hondát akkor valahogy csend lett egy ideig.
Egyébként valszeg unszimpatikus neki a barátod, vagy lehet egyenesen undorodik tőle,tudod külsősként nagyobb rálátása van a dolgokra, mint neked a rózsaszín ködből.Gondolom látja hogy a barátod előadja neked a don huánt, közben meg félre félre kacsint, kitudja lehet épp őt próbálta megfűzni...
"előadja neked a don huánt, közben meg félre félre kacsint"
Az megvan, hogy ki volt "don huán"?
Kell neki a Péró.
És zavarja hogy te kapsz ő meg nem
Ha olyan pasid van beszélj vele. Húzza fel a hugicát is (előbb utóbb úgyis az lesz a vége) és akkor le nyugszik.
Így legalább nem titokban fognak félre kúr/ni.
De gondolom ezt magadtól is ki találtad csak miért ne kérdeznéd meg.... Pláne hogy kb egymilliószor jobban ismered a hugodat mit mi. Mégis tőlünk kérdezel róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!