Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért lesz flegma, utálatos a...

Miért lesz flegma, utálatos a hugom mikor itt van a barátom?

Figyelt kérdés

Ő nem szokott ilyen lenni nem értem miért csinálja ezt.

Hétvégén itt is szokott aludni. Már a barátom is kérdezte hogy ő mindig ilyen? Meg hogy mi baja van? Én nem tudom.

20 éves vagyok hugom 17.

2021. aug. 19. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Féltékeny, barátod jön be neki, nem meri mutatni a rendes arcát, nem tudom, kérdezd meg xD
2021. aug. 19. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy csak féltékeny, de az is lehet, hogy ő - kívülállóként - lát valamit, amit te nem. Figyelj oda a reakcióira, fontosak lehetnek.
2021. aug. 19. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Irigy. Vagy rád, vagy a barátodra. Tehát vagy az a baja hogy féltékeny amiért neked barátod van, vagy az hogy úgy érzi, elvették tőle a nővérét.
2021. aug. 19. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
A 3-as válaszolóval értek egyet, én is ezt írtam volna, ha meg nem előz.
2021. aug. 19. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem egyik sem. Szimplán nem szimpatikus neki a barátod, nem kedveli, vagy a barátod mondott neki valami olyat, amikor nem voltál ott, ami miatt ilyen lett.

Illetve a másik ok, hogy sanszos hogy hanyagolod is a hugod nem is kicsit hanem nagyon.

2021. aug. 19. 23:06
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Vagy nagy tervei vannak, készül az érettségire, és egyetemre, és amikor ott van a pasid is valamilyen szinten alkalmazkodnia kell. Pl. közös étkezés és stb.

5-ös vagyok.

2021. aug. 19. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes hogy egyből mindenki akinek nem tetszik valami, és teszem azt ennek valamely formában hangot ad az egyből irigy :D Nekem is mondogatták régen pl hogy csak irigy vagyok és azért mondom hogy nekem nem kellene béjemvé, aztán mikor vettem egy többmilliós hondát akkor valahogy csend lett egy ideig.

Egyébként valszeg unszimpatikus neki a barátod, vagy lehet egyenesen undorodik tőle,tudod külsősként nagyobb rálátása van a dolgokra, mint neked a rózsaszín ködből.Gondolom látja hogy a barátod előadja neked a don huánt, közben meg félre félre kacsint, kitudja lehet épp őt próbálta megfűzni...

2021. aug. 19. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:
15%
Feltekeny jo eséllyel.
2021. aug. 20. 04:11
 9/10 anonim ***** válasza:
40%

"előadja neked a don huánt, közben meg félre félre kacsint"

Az megvan, hogy ki volt "don huán"?

2021. aug. 20. 06:30
 10/10 anonim ***** válasza:
66%

Kell neki a Péró.

És zavarja hogy te kapsz ő meg nem

Ha olyan pasid van beszélj vele. Húzza fel a hugicát is (előbb utóbb úgyis az lesz a vége) és akkor le nyugszik.

Így legalább nem titokban fognak félre kúr/ni.

De gondolom ezt magadtól is ki találtad csak miért ne kérdeznéd meg.... Pláne hogy kb egymilliószor jobban ismered a hugodat mit mi. Mégis tőlünk kérdezel róla.

2021. aug. 22. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!