Mit tegyek a húgommal?
Sziasztok!
Van 2 tesóm mind2 13 éves viszont az egyik nagyon elkallódott szerintem .
13 évesen a bulikon jár az esze ,és szó szerint sosincs itthon ,mindig valahol máshol alszik .
Nyár van oké megértem ,de szerintem túlzás amit csinál , persze a szüleim azt mondják kamasz keresi önmagát . Szerintem meg a társaság a rossz . A társaságban cigiznek alkoholt isznak és ilyen egyéb dolgokat csinálnak
Szerintem nem megengedett egy 13 éves lánynál hogy csúnyán beszéljen flegma legyen az egész családdal vagy kint legyen este 10-ig ha szeretne .
Értem én kamasz,de az ikertestvére akkor miért nem ilyen ? (Örülök neki hogy nem ilyen)
Beszélni nem lehet vele , mert azt mondja hogy mindenkinek van magánélete neki is van , szóval békén lehet hagyni.
Ami érdekli :pénz, buli divat .
Szerintem nem kifogás , hogy kamasz
Mit tegyek már megőrülök miatta ?
Szerintem sem normális. Egy 13 éves lány még nagyon fiatal, a húgod viszont úgy viselkedik mint valami 20 éves. A szüleidnek kéne megnevelnie mert ennek nagyon nem lesz jó vége. Mégis mi a francot csinálnak majd hogyha pár nap múlva beállít, hogy:
-Anya,apa, terhes vagyok.
Mert ez sem kizárható.
Köszönöm a válaszokat
Igen tudom a szüleim feladata nevelni ,de nekem gáz ahogy viselkedik pl.ha elmegyünk valahova nyaralni ő egyből odamegy random idegenekhez beszélgetni aki szimpi neki
Azért nem akarom felnyomni a szüleim a gyámhivatalnál nem akarom elveszíteni se a testvéreimet sem a szüleimet
nem tudsz mit tenni, csak figyeld őt. kérdezgesd a barátairól, elfoglaltságáról, de "haverian", ne "kikérdezd", mert akkor nem fog válaszolni, és újra jön a magánéletes dumával.
tényleg a szüleid dolga (lenne) nevelni őt, de ha valami nagyon durva dologba veti magát a húgod, szólj nekik, ez nem rendellenes, hisz te vagy a nagyobb tesó.
Miért lennék irigy?
Azért mert fiúk és sokkal idősebbek tőle
De nem vagyok irigy csak zavar hogy olyanokat csinál amit nem 13 évesen kêne
Megnevelni nem neked kell, az biztos.
Amit tehetsz, hogy jó kapcsolatot alakítasz ki vele,legyen meg a bizalom köztetek.
Ha bármi van, merjen hozzád bizalommal fordulni.
Te mennyi idős vagy egyébként?
Fiú vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!