Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért ilyen flegma, lekoptató egy átlag férfival?

Figyelt kérdés

Élőben, neten, vagy csak úgy spontán beszélgetéskor is mintha én valami 3. rangú hülye lennék akinek csak nemet lehet mondani mindenre vagy kifogásokatkeresni és jól meg lehet alázni.

Nem értem, nincs olyan nő aki kicsit érettebb gondolkodású és nem a fellegekben jár.

2022. júl. 23. 10:03
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Sajnos a wc papír nem megy le a vécén, nem elég hogy kidörzsöli az ember aranyerét, mert annyira durva, de még csak nem is hatékony és a toalettet is eltömíti.

Kérlek máshol köpködj. Innen lezártam a veled való vitát. Bár ez inkább csak üres provokáció a részedről. Üdv.

2022. júl. 23. 13:46
 32/55 A kérdező kommentje:
Nem érted 27, én nem megyek oda sem rendre, sem véletlenül. De akivel véletlenül beszélgetek é elkezdünk ismerkedni, olyan flegma hogy inkább nem beszélgetek vele, mert rögtön elveszi az ember kedvét az érdeklődéstől. Érted?
2022. júl. 23. 14:37
 33/55 A kérdező kommentje:

Szóval aki normálisan válaszolt annak köszönöm, aki meg csak kioktatott arra nem sok mindent szeretnék reagálni, nem szeretem ha valaki előítéletes és képmutató.

Nekem nincs bajom a nőkkel, ha korrektek és rendesek. Ugyanez igaz a férfi társaimra is.

2022. júl. 23. 14:40
 34/55 anonim ***** válasza:
40%
Mert ő nem akar ismerkedni. Továbbra is tartom, hogy a finom jelzést nem veszed, így direktebben kell jelezni, mielőtt teljesen direktben küldene el. Ha nem veszed a lapot ott sem, mikor flegma lesz, hanem nyomod tovább a gombot, nyíltan közölné, hogy nem érdekled. Az pozitív, hogy a flegmázást már érted.
2022. júl. 23. 14:40
 35/55 anonim ***** válasza:
70%

Sok éve kapcsolatban vagyok már, szóval azóta nyilván zsigerből erre hivatkozom, amikor elutasítok másokat. Aki pedig ebből nem ért, azzal jogosan vagyok flegma, és ha harmadszorra, negyedszerre is bepróbálkozik, akkor meg már jogosan nemcsak flegmázom, hanem ki is osztom.

A kapcsolatom előtt 2 évig voltam szingli. Ismerkedtem, de vagy nem jöttek be a srácok, vagy bejöttek, de 1-2 randi után nem jól alakultak a dolgok.

Ebben az időszakban kaptam pár olyan beszólást, mint amilyen ez a kérdés. Hogy kire várok, mit képzelek magamról, miért vagyok elutasító, miért nem akarok tőlük semmit. Ezekre a kérdésekre nem volt jó válasz. Ha udvarias akartam lenni, és tereltem, akkor jött, hogy hazudok, maszatolok, derogál őszintének lenni. Közben csak nem akartam őket bántani. Ha őszinte voltam, akkor meg elemenként szedték szét az összes indokomat, hogy miért nem akarok tőlük semmit, aztán azt várták, hogy amiért az asztal alá "érveltek", majd meggondolom magam, aztán jött a szidalmazás, hogy nem. Ők is kifogásoknak titulálták az indokaim. Szeretném megérteni, hogy mi az, hogy "kifogás". Olyan, mintha kötelező lenne xy-al összeállni, vagy legalább ILLENE, és nekem energiát kell fektetnem abba, hogy kihúzzam magam a kötelesség/illem alól. Ugyanis a "kifogáskeresés" ezt jelenti. Holott az én életem, azt csinálok, amit akarok. Ha valakivel nem akarok összejönni, akkor nem jövök össze, nem kell indokolni sem. Szóval miért kellene kifogás? Egyszerűen csak... NEM.

2022. júl. 23. 14:43
 36/55 A kérdező kommentje:

"Ebben az időszakban kaptam pár olyan beszólást, mint amilyen ez a kérdés"

A kérdésemben nincs semmi kellemetlen, inkább csak nekem, mert én kaptam a képembe sok mindent minden ok nélkül.

Nemet én is mondtam már sok nőnek. nincs ebben semmi. Nem a nemmel van gond, hanem a viselkedéssel. Még csak annyi sincs a másikban hogy normálisan elbeszélgessünk akkor miről beszélünk, inkább sértsük meg, azt a legkönnyebb. így ne csodálkozz ha szétszedtek a srácok :) A férfi is ember. De azért örülök hogy van komoly kapcsolatod, sok sikert kívánok hozzá! :)

2022. júl. 23. 14:49
 37/55 anonim ***** válasza:
31%
Miért van az, hogy itt mindig, bármiről is van szó, mindig a nők a szentek, a férfiak pedig bunkók és gonoszak, akiknek kuss a neve?... Miért van a gyakorin ekkora nőuralom? Miért védi mindenki ennyire a nőket mindenben?
2022. júl. 23. 15:01
 38/55 anonim ***** válasza:
41%

37

Mert kicsit furcsa, hogy valaki csak és kizárólag bunkó, flegma nőkkel találkozik. Fordított esetben is gyanús lenne, ha egy nő mást sem tapasztalna a férfiak részéről csak negativitást...

Itt a megfejtés: Ha mindneki szemét veled, akkor valszeg veled van a baj.

2022. júl. 23. 15:06
 39/55 anonim ***** válasza:
44%

Nők között van bunkó, de értetlen férfiből több.

Ha egy nőnek nem tetszik az adott férfi akkor miért kellene még egy órát magyarázkodni? Átbeszéli az indokokat? Nem és kész. Az elutasítások 70% azért van mert a férfi nem fogadja el hogy nem tudja azt nyújtani amit a kiszemelt nő meg igen.

2022. júl. 23. 15:38
 40/55 A kérdező kommentje:

38 és 39, úgy gondolom nagyon szétosztjátok nemekre a problémát. Ez egyénfüggő, nem nemfüggő hogy ki mennyire bunkó, vagy értetlen. Mindkét nem előbb vagy utóbb megtalálja a számára megfelelő partnert akármilyen bunkók is, vagy normálisak. Előbbiből mindig több van sajnos.

A fő probléma egy átlag 20 és 35 közötti fiatal férfi vagy nő aki kicsit csöndesebb típus, nem megy oda mindenkihez, azoknak nehezebb a párkeresés. De inkább a férfiaknak a nehezebb, mert rájuk van minden hárítva, legyen pénze, ő kezdeményezzen, udvaroljon, st stb. Oké, az udvarlással egyet is értek, de a kezdeményezési szándék egy nőben is lehetne, valamint ha már elindult az ismerkedés ne csak a férfi keresse a nőt.

Nem egyszer volt ilyen probléma, és elegem is lett az egyirányú beszélgetésekből. Attól meg a falra tudok mászni hogy a barátnőknek mindent, de a férfinak aki udvarol, az le van ejtve.

2022. júl. 23. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!