Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért ilyen flegma, lekoptató egy átlag férfival?
Élőben, neten, vagy csak úgy spontán beszélgetéskor is mintha én valami 3. rangú hülye lennék akinek csak nemet lehet mondani mindenre vagy kifogásokatkeresni és jól meg lehet alázni.
Nem értem, nincs olyan nő aki kicsit érettebb gondolkodású és nem a fellegekben jár.
Én egyébként a férfiakban az önsajnálkozást nem szeretem, meg hogy 5 percenként felteszik a kérdést, hol ismerkedjen? Arra mindig az a válasz hogy bárhol. De most így a válaszadásokból azt érzékelem hogy már az is gond ha egy nőt leszólítanak udvariasan :D
Mondom nekem csak annyi a bajom hogy elkezdek valakivel ismerkedni, erre benyög valami gagyi kifogást, bunkózik és eltűnik. kicsit már unalmas.
“Nem koppantam én semekkorát.”
A kérdés és a sértett kommentjeid nem erről tanúskodnak. De megint csak igazolod a férfi egó törékenységét. “Egyértelmű hogy nem velem van gond.”
Persze, te tökéletes vagy, mindenki már a hibás, főleg a nők. Nőj fel, aztán majd lesz nőd is.
Kérdező de veled a gond! Mielőtt elindulsz valahova ismerkedési szándékkal… jól nézd magad meg a tükörben. Ha elfelejtetted hány éves vagy akkor vedd elő a személyit. Nézz körül a házban/lakásban hogy állsz anyagilag. És mindezeket szem előtt tartva indulj el a siker útján.
Ha 40 éves vagy ne 30 vagy jezusom 20on éves lányokat vegyél célba. Ha 175 cm vagy ne a égi mészelőket. Ha nem vagy mai kornak megfelően sportos - onnantól a vékony nőket vedd le a listádról. Tudjuk ez kemény de csak időpocsékolás lenne ellentétes tulajdonságokkal bíró nőket zaklatni.
#49 amit te hirdettél meg 😂😂😂
Amúgy szerintem tök korrektül leírtam az első oldalon a saját tapasztalatomat a másik oldalon. És hidd el, nem ritka az ilyen. Ha úgy döntesz, hogy ignorálod, a te dolgod, de akkor ne hisztizz, hogy “flegmák a nők” ha nem vagy hajlandó tudomásul venni a magyarázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!