Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húzzam vagy eresszem meg a gyeplőt? (Ez így még ferfias?) Avagy türelem rózsár vagy lerázást terem??
5éve megismertem egy lányt,akkor eltűnt. 2hete ráirtam,szinte rögtön randizni akart ahol azt hittem összejöttünk. Múlt héten minden nap randiztunk éjszaig nyúlt.. nehezen tudott ott hagyni még 5percekből 1 ora:)). Csodás volt. Petting volt le nem feküdtünk.
Szombat- vasarnap nekem volt dolgom. Vasárnap elutazott a szüleihez és a kisfiához. Vasarnap este volt egy fura beszelgetesünk ahol az anyagi helyzetem is szóba kerűlt (otthon élek ennek oka van tudnék e vele házat venni-10milliot 2 het alatt felszabadítok).Hetfő messengeren beszéltünk(sokat tudok beszélni az igaz) este facebookján megláttam hogy a gyerek apjanak régi...szerelmes üzenetei kint vannak,kerdeztem mi az oka. (Tudom hibáztam) fáradtan addig beszéltünk meg kitalálta hogy nem bízom benne. Kedden délelőtt flegmán írt ha írt, delután mégis bemutatott a gyereknek +a szüleinek azt mondta nála ez komoly kapcsolat jele. A gyerekkel jó volt a találkozó de (ez külön kérdést érne) egy hajléktalan odajött focizni. Kisebb nézetelterés kinek kellett volna elzavarni. Én szerintem mivel ő az anyja elviszi a gyereket ,szerinte meg én nekem kellett volna ezzel meg egy agresszívval szembe szàllni. Szerdán leírta bizonytalan mindenben nem tudja mi lesz szeptembertől mert munka (12ora korhaz) gyerek én nem összeegyeztethető. Na itt hibáztam ha hibáztam. Megigertem mindent is hogy jól fogok hozzá állni, ne féljen majd alakúl. Tegnap délután szinte flörtölt velem. Ma is dorombol de ha kérdezek valamit kitérő választ kapok. Limitálja a témàkat pedig első randin kiteregette a rokoni szennyest(ennyire nem érdekelt). Eleinte konkretan írta ide megy/itt volt...most dolgom volt,fáradt vagyok szabadság alatt aludni akarok*. Tetszik gyerekkel együtt elfogadnám. Csak nem tudom hogy a sok igeretemmel megértésemmel erek e valamit. Vagy legyek kemény macho és tegyem szépen helyre kicsit??
Nem érdekel, de ezek szerint azok vagytok?:)
A nőnek vannak fenntartásai. Őszintén szólva én zárnám a vonalakat. Az eü+gyerek+exférj jelenléte, vagyoni helyzetemről érdeklődés, témakorlátozás stb mind mind önmagában válóok lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!