Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok, hölgyek. Strandon mennyire vagytok nyitottak az ismerkedésre?
30.
És ha bármi gond adódik, akkor majd jössz és megoldod, vagy jót kárörvendesz, ellentmondva a mostani szép beszédednek, hogy "haha, nem kellett volna odamenni!"
27.
És mennyi embernek fizeted az ezzel járó pluszköltségeket? Vagy csak a jó öreg "kritizálni könnyű" esete?
28, sajnos nem tudok jobban kinézni, bocs. De azokkal sem történik semmi, akik nálam fiatalabb és jobb nők. Látom, figyelek.
Persze, hogy kétségbeesetten nézelődöm már... Más is az lenne a helyemben, ha ennyire kilátástalan lenne a helyzete. Bár igazából nem tudom, milyen az a "kétségbeesett" nézelődés, egyszerűen csak nézek, szemlélődöm, magamban nem vigyorgok, mert nyilván bolondnak néznének, de nincs riadt pánikfejem vagy ilyesmi... Te itt olvasva, amit írok, nyilván tudod, mi van bennem, de kívülről ez nem látszik úgy és annyira, mint ahogy és amennyire ezt szeretik elképzelni egyesek kisugárzás címszó alatt, kb. egy semleges létezés van, és kész.
Mirol beszelsz? A megyehataron kivuli veszelyekrol? :D
Vagy ezt nem nekem akartad irni?
"22, nem néz meg úgy, hogy lássam és reagálni tudjak. Ezzel gyakorlatilag a nulladik lépéssel le is zárult a történet... Én keresem a szemkontaktust, ők nem, hanem telefont bámulnak (strandon is, igen), a lábuk vagy maguk elé néznek, esetleg a távolba révednek, mintha a tájat néznék. Ha a szemembe néznének, én tartanám, aztán mehetne az elnéz-visszanéz játék, mosoly, haj elsimítása a nyakból és így tovább fokozatosan szépen minden. De hát el sem tud indulni abszolút semmi... Mintha erről is le lettek volna szoktatva a férfiak, mert "ne bámulj, te barom, #metoo"..."
Kedves 26-os!
Alapban árasszál egy kis derűt, ezzel tudod jelezni az ismerkedésre nyitottságodat.
Persze ha olyan bámul meg, akitől ez nem komfortos, akkor azt nézd levegőnek.
Ha meg megnéz neked tetsző pasas, akkor ne akarj ennyire szofisztikált lenni, simán csak mosoly, szexizés.
Hogyan tudsz jobban fókuszba kerülni?
Olyan helyre pakolsz, ahonnan rád látnak a strand elegánsabb beülős helyéről, strandlabda pályájáról, stb.
Sokat sétálsz fel-alá, a neked tetsző férfiakra mosolyogsz, szexin zuhanyzol, Ha látsz olyan neked tetsző férfit labdázni, vagy edzeni aki mellett nincs csaj, akkor is megállhatsz egy pillanatra megnézni.
Ha még bátrabb akarsz lenni, akkor meg kezdj bele egy szexi jóga tornába. :)
Ez az atombomba, ha ez sem válik be, akkor semmi...
Na úgy látom senkinek nem egyszerű ez az ismerkedés téma. Valljuk be, túl lett érzékenyítve a társadalom ehhez.
De online meg egyszerűen nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!