Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki városokban nyitottabbak a nők?
Figyelt kérdés
Nekem ez tűnt fel. Sokkal könnyebben tudok nyitni vidéken, mint a fővárosban.2023. aug. 3. 15:35
2/8 anonim válasza:
Vidéki kisebb vàrosban nötten fel és lakom most is.Szerintem nem könnyebb itt, sokkalta egy zàrtabb közösség.
3/8 FoxtrotLidérc válasza:
Mások, de nem könnyebb. :))) Ettől függetlenül inkább vidékre tekintek, ha hosszútávú kapcsolatban gondolkozom.
4/8 anonim válasza:
Nálam annyira vidéki hogy velem egykorú lány sincsen.
5/8 anonim válasza:
Én meg mindig arra panaszkodok, hogy vidéken (Debrecen) mennyivel nehezebb a kapcsolatteremtés, mint Pesten. Az a fajta vagyok, aki szeret néha small talkolni egyet akár boltban, akár utcán, vagy épp hétvégén egy szórakozóhelyen ha úgy alakul, ott is ismerkedni, csevegni, de mindig is pont fordítva éreztem, mint te, nekem Pesten ment könnyebben, a csajozás is. Ennek ellenére végül itt leltem komoly kapcsolatra vidéken.
6/8 anonim válasza:
5-ös vagyok, ugyanezem okból értettem a kapcsolatteremtést, mint amit a 2-es ír, hogy zártabb világ, mint Budapest. Viszont nem minden vidéki városban éreztem ezt, Pécsett például kimondottan nyitott emberekkel szoktam összefutni. Ugyanez volt igaz nőkkel való ismerkedés kapcsán is, Pécsett és Pesten sokkal könnyebbnek éreztem, mint Debrecenben. Úgy tudom, Kelet-Magyarország amúgy is zártabb vidék, mint a Dunántúl.
(Mindkét vidéki várost ismerem gyerekkorom óta, Pécset és Debrecent is.)
7/8 anonim válasza:
2-es vagyok, épp Debrecen környéki kisvàrosròl írtam.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. aug. 4. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!