Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek annak érdekében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek annak érdekében, hogy nyitottabbá váljon a személyiségem?

Figyelt kérdés

Sajnos azt vettem észre magamon, hogy magamtól nem keresem más emberek társaságát, pedig vágyom más emberek társaságára. Ebből kifolyólag sajnos nincs párom, de ezzel a magatartással úgy érzem nem is lesz nagy sikerem. Esetleg tudna-e valaki erre egy korrekt választ adni vagy tanácsot adni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. szept. 28. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
ha nő vagy, psziho doki ha ffi vagy prosti a megoldás
2021. szept. 28. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
keressél egy társasági hobbit és majd idővel megnyílsz
2021. szept. 28. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Légy eldogado.

En igy vettem észre az extrovert embereken akiknek rengeteg a kapcaolatuk, hogy képesek arra hogy mindenkit elfogadnak úgy ahogy van, es így arra is képesek hogy mindenki társaságában jól érezzék magukat. Ez a jó érzés meg ugye kisugárzik, a másik is jol erzi magát azzal aki vele jól érzi magát.

Bennem pl itt a hiba.

En olyan gyorsan leirok embereket magamban hogy hihetetlen onnanstol nemhigy a tarsaságára, de eleve az ismerettségére sem vágyom. Irtóra le van reduláklva a köröm, nem szívesen ismerkedem mert folyamat beteaz hogy a másik csalódást okoz es egyszerűen taszít.(mert pl ronda dagadt vagy sík hulye vagy igenytelen vagy tul sikeres gazdag jol nez ki es mellette kevesebbnek érzem magam, meg sorolhatnám a vegtelenségig azt hogy mennyi bajom van az emberekkel.)

Nyitottnak úgy lehet lenni ha elfogadod egyszeruen az embertársaidat ugy ahogy vannak és simán jol is érzed magad velük.

2021. szept. 28. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
*elfogadó
2021. szept. 28. 13:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csalodtam az emberekbe nem is keresem őket.

36F

2021. szept. 28. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak azt lehet tenni, hogy elindulsz az ismerkedés útján, először csak baráti viszonyban, utána már alakul.
2021. szept. 28. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:

#2 Milyen társasági hobbira gondoltál?

#3 Úgy gondolom, hogy az elfogadás részével nincs gond, hanem összesen könnyen zavarba jövök és szerintem ez miatt kerülöm mondhatni a társaságot. Valamiért mindig úgy esett a dolog, hogyha észrevették rajtam azt hogy zavarba jöttem elkezdtek úgymond "piszkálni", persze nem bántóan, de ugye kinek hogy esik.

2021. szept. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!