Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet úgy ismerkedni mint a sorozatokban? Ott sokkal nyitottabbak és organikusan megy előre minden.
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 21:19
1/15 anonim válasza:
Mert az sorozat, romantikus film, ez meg az élet.
2/15 anonim válasza:
Mert az életet mi írjuk. Te sem vagy olyan érdekes vagy jófej, mint egy sorozatszereplő.
3/15 anonim válasza:
A sorozat az kb mese szintjén van, csak színészekkel, az animációk/rajzok helyett, a lényeg elképesztöen messze van a valóságtól, föleg a tömegtermékek
4/15 anonim válasza:
Mi van, kérdező, ennyire zavar, hogy rajtad kívül másoknak is szabad akarata és választási lehetősége van?
6/15 anonim válasza:
A való élet teljesen más. Pont ez a baj a romantikus filmekkel, hogy sok irreális elvárást, mintát lehet tanulni belőlük.
7/15 anonim válasza:
Öhm... azaz miért nem megrendezett az élet?
Talán azért, hogy izgalmas legyen. Ki a francnak kell egy előre megírt élet?
8/15 A kérdező kommentje:
"Mi van, kérdező, ennyire zavar, hogy rajtad kívül másoknak is szabad akarata és választási lehetősége van?"
Ezt fejtsd ki bővebben kérlek, mert ennyiből nem értem mire gondolsz.
Mintha a kérdésből neked az jönne át hogy én nem hiszek a szabad akaratban vagy az önálló autonóm személyekben.
2023. júl. 16. 22:40
9/15 A kérdező kommentje:
"Öhm... azaz miért nem megrendezett az élet?"
Ilyent én nem mondtam. Nem tudom mit értesz félre.
2023. júl. 16. 22:41
10/15 A kérdező kommentje:
"
Mert az életet mi írjuk. Te sem vagy olyan érdekes vagy jófej, mint egy sorozatszereplő."
Szerintem a legtöbb ember érdekesebb mint egy sorozat szereplő. Legalábbis én ezt tapasztalom.
2023. júl. 16. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!