Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom állandóan csak sorozatokat néz?
Hazajön munkából, eszik és már ül is a tv elé. A háziállatunkkal se foglalkozik, rá se néz, csak mehessen a tv elé. Hétvégén ugyanez a forgatókönyv, felkel és már nézi is vagy éppen moziba megy. Házimunkában nem segít, nagyritkán leviszi a szemetet. Jelenleg itthon vagyok betegen, de ez se hatotta meg, hazajött, evett és ment is a tv elé.
A legrosszabb hogy én is dolgozok napi 9 órát, nekem is jó lenne egy kis kikapcsolódás, de ehelyett hazajövök és főzök, mosok, takarítok. Amikor szabadnapos és én dolgozok, akkor sem csinál semmit itthon csak a tv előtt ül.
Mit tegyek?
hagyd a házimunkát, és nézzél te is filmeket.
ha ennyire függő, annak oka van.
eszképista céllal, azaz a valóságból való elmenekülés motivációjától hajtva sokan lesznek sorozatzabálók.
érdemes megkérdezni, mi bántja, mitől szorong, rákérdezni, mit jelentenek neki ezek a filmek, miért ilyen fontosak.
Mitől a párod?
Ha elköltöznél, észre se venné, csak a kaja hiányozna neki néha.
Gyerek nincs, a leírásból azt sejtem.
Lapát, ha nem hallgat a szép szóra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!