Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet úgy ismerkedni mint a sorozatokban? Ott sokkal nyitottabbak és organikusan megy előre minden.
"Merre laksz? Mert szerintem a legtöbb ember qrva unalmas."
Attól függ mit értesz te unalmas alatt? Én amúgy paradox módon pont azokat az embereket látom első sorban unalmasnak akik minden rezdülésükkel próbálják bizonygatni hogy ők nem unalmasak. Mintha állandóan el akarnák adni magukat. Nekem ez taszító. Sokkal jobban szeretem és érdekesebbnek tartom a csendesebb és bizonyos tekintetben vissza húzódóbb embereket akik nem hivalkodnak lépten nyomon.
"Én az unalmast értem unalmas alatt. Ez lehet csendes vagy hangos, nem ettől függ. Ugyanolyan, mint mindenki más."
Persze viszont szerintem az a baj hogy sokan felületesen állapítják meg valakiről hogy unalmas e vagy sem. Ha elsőre annak látszik akkor az és kész. Emiatt alapból hátrányban van az aki nem olyan nagydumás. Nincsen igazán igény arra manapság hogy meg akarják ismerni egymást az emberek.
Egy hangos embertől folyamatos impulzusokat kapsz és nagyon hamar eldöntöd milyen, míg egy csendes ember az nem fog magából sokat adagolni hanem apránként nyílik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!