Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, csajok, hölgyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csajok, hölgyek. Strandon mennyire vagytok nyitottak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Leginkább 18-30as korosztály érdekel, de bárki válaszolhat.
aug. 12. 11:58
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
25%

20.

Tulajdonképpen igen. Én ugyan most találtam egy alternatív örömforrást (nem szexuális alapú), de annak is vannak szabályai. Csak szexuális téren igen, ez van. Néha tényleg szar, néha a depresszió is elfog, máskor leszarom, igyekszem élvezni, "ami jutott". Egy rossz kapcsolat (bántalmazás, toxikus légkör stb.) lehet rosszabb volna, mint egyedül lenni.

Az élettől én még ennél is többet várnék, nagyon monoton az egész. Munka, alvás, néha elmenetel valahová, munka, alvás... Végtelen ciklikusságban.

Amitől félek, az a jövőnek az a része, amikor már elhaláloznak a még élő rokonaim és ténylegesen nem marad senkim. Na arra nem szeretek gondolni. Na, akkor fogok megőrülni vagy szándékosan elpusztulni, mert a magány ki fog készíteni. Akkor még nem leszek annyira öreg, hogy bevágjanak valami öregek otthonába (ráadásul ki tenne oda, ha nem lesz senkim?), úgyhogy lélekben felkészültem már rá, hogy olyan 50-60 között a roma népesség egyik tagja fog legyilkolni éjjel, mikor kifigyelik, hogy egyedül élek ott, és nekik elég az a pénz is, ami nálam esetleg van + tárgyak.

Hjah.

aug. 12. 14:39
 22/46 anonim ***** válasza:
12%

Kedves 17-es!

Ha megnéz neked is tetsző pasas, akkor milyen jelet küldesz?

Mosolyogsz? Vagy esetleg szexizel is kicsit (tested, testrészed kacéran, tetszeni vágyóan hajlítgatod)?

Strandon (és máshol is, pl. szórakozóhelyen) ismerkedéshez egy játék:

Keress youtube-on "lady style" tánc videókat, tanulj meg pár szexi hullámot.

Ha egy neked tetsző pasas megnéz, akkor add elő. :)

Ha további közeledéséhez csak kis biztatás kellene neki, ezzel maximálisan megkapta. Akkor sincs semmi, ha ezután mégsem közeledik, csak játszottál kicsit a női fegyvertáraddal.

aug. 12. 15:04
 23/46 anonim ***** válasza:

De azt vagod, hogy ahhoz, hogy unalmas az eleted, nem feltetlenul van köze annak, hogy van-e kapcsolatod? Sot, a monotonitas kapcsolatban legalabb akkora veszely, mint egyedul.

Egyedul meg szabadabban csinalhatsz BARMIT, fogd a hatizsakod, indulj a hegyekbe, vagy vegyel japan orakat, onkenteskedj hetvegen allatmenhelyen stb stb.

(Sokkal vonzobb leszel a nok szemeben is egyebkent.)

aug. 12. 15:25
 24/46 anonim ***** válasza:
72%
Amikor ilyen korú voltam és épp szabad, vevő lettem volna rá, ha az illető kulturáltan és udvariasan ismerkedik. De nem minden nő ugyanolyan, és azt is el kell fogadni, ha adott Kovács Jázmin nem akar / a strandon nem akar / veled nem akar ismerkedni. Olyan dolog nem lesz, ami mindenkinek oké.
aug. 12. 15:25
 25/46 anonim ***** válasza:
18%

23.

Itt vidéken ilyesmik nem elérhetőek. Egyedül a mászkálás, de azt meg csinálom amúgy is, merő élvezetből. Csak néha az is unalmas, mert mindent láttam már a megyehatáron belül, annál messzebb meg "túl sokáig tartana menni" és főleg onnan visszajönni. 2-3 átszállás, vagy iszonyú sok vezetés.

Ezen az úton viszont, amin járok már ismerek minden fát, bokrot, épületet, talaj-egyeletlenséget.

aug. 12. 15:27
 26/46 anonim ***** válasza:
65%

21, ugyanez...

22, nem néz meg úgy, hogy lássam és reagálni tudjak. Ezzel gyakorlatilag a nulladik lépéssel le is zárult a történet... Én keresem a szemkontaktust, ők nem, hanem telefont bámulnak (strandon is, igen), a lábuk vagy maguk elé néznek, esetleg a távolba révednek, mintha a tájat néznék. Ha a szemembe néznének, én tartanám, aztán mehetne az elnéz-visszanéz játék, mosoly, haj elsimítása a nyakból és így tovább fokozatosan szépen minden. De hát el sem tud indulni abszolút semmi... Mintha erről is le lettek volna szoktatva a férfiak, mert "ne bámulj, te barom, #metoo"...

aug. 12. 15:28
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

"A legtöbb férfi nem elégedett az alkatával, így ismerkedni se mer."

Nem nagyon tesznek semmit, hogy ez változzon.

aug. 12. 15:31
 28/46 anonim ***** válasza:

Mindenhol leírod ezt, de szerintem jobban kéne kinézned és kész. Bocs.

Vagy kétségbeesetten nézelödsz, ahelyett, hogy magabiztosan mosolyogva élveznéd a napsütést, esetleg?

33 vagyok, de nyáron, ha épp olyan a kisugárzásom, hozzám odajönnek mindig.

aug. 12. 15:31
 29/46 anonim ***** válasza:
0%

"Mosolyogsz? Vagy esetleg szexizel is kicsit (tested, testrészed kacéran, tetszeni vágyóan hajlítgatod)?"

Ezekért a szavakért letartóztatnálak.

aug. 12. 15:32
 30/46 anonim ***** válasza:
48%

Na jo, ha neked a megyehatár a limit, akkor az elég unalmas. Nem tudom, te vagy-e, aki a monotonitásról panaszkodott, de mindent nem lehet egyszerre:) Vagy izgalmak, vagy "megyehatár is messze van" életfilozófia.

aug. 12. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!