Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtek, hol vagytok nyitottak az ismerkedésre?
A kérdés apropója, hogy fogalmam sincs hol tudnék ismerkedni. Ennek egyik oka, hogy vagyok annyira önbizalomhiányos (csak a kezdeményezésnél, mással nincs gondom), hogy ha nem tudom egyértelműen hogy érdeklem a másikat akkor inkabb hagyom.
Tudom, nem a legjobb módszer, dehát ezt dobta a gép, próbálok rajta javítani csak nehéz.
Ezért is kérem a segítségeteket, osszátok meg hol ismerkedtek, milyen korosztályba tartoztok, milyen neműek vagytok. Hol lehetnék bátrabb a kezdeményezésben?
Ja és a félreértések (na meg a kanos férfiaktól érkező privátok) elkerülése végett: 24F vagyok.
Én Badoon ismerkedtem minidig, sikerrel.
Ott igazából azt is eléred, aki nem a környékeden van. Szerintem társkeresőkön egyszerűbb kezdeményezni és csevegni.
29N
6#
Normális nőt legalább annyira nehéz. Ami a fő különbség hogy még trágya nőt is nagyon nehéz találni ha nem vagy egy kifejezetten kiemelkedő férfi. Nem trágya, hanem átlagos férfiként.
Trágya férfiként meg el is áshatod magadat
Tudnék mesélni a másik oldalról is épp eleget. Nem a 2 nemmel van a probléma, hanem azzal, ahogy szocializálódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!