Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtek, hol vagytok nyitottak az ismerkedésre?
A kérdés apropója, hogy fogalmam sincs hol tudnék ismerkedni. Ennek egyik oka, hogy vagyok annyira önbizalomhiányos (csak a kezdeményezésnél, mással nincs gondom), hogy ha nem tudom egyértelműen hogy érdeklem a másikat akkor inkabb hagyom.
Tudom, nem a legjobb módszer, dehát ezt dobta a gép, próbálok rajta javítani csak nehéz.
Ezért is kérem a segítségeteket, osszátok meg hol ismerkedtek, milyen korosztályba tartoztok, milyen neműek vagytok. Hol lehetnék bátrabb a kezdeményezésben?
Ja és a félreértések (na meg a kanos férfiaktól érkező privátok) elkerülése végett: 24F vagyok.
Bárhol nyitott vagyok, keresem a szemkontaktust, de ha ennyinél megállunk, akkor hiába 🤷🏻♀️ Megértem, mert jött a #metoo és amúgy sem könnyű dolog ez, de így akkor maradhat szépen egyedül az ember...
N, 30+
7 éven át minden nőtől mindenhol elutasítást kaptam.
Szóval a elegem lett, jól le is húztak az önbizalmam nulla lett.
Legalább páran őszinték voltak, hogy sajnos arcra nem tetszem hiába sportos az alkatom.
Noss így teljesen feladtam és több mint egy éve nem próbálkozok sehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!