Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedtek, hol vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtek, hol vagytok nyitottak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

A kérdés apropója, hogy fogalmam sincs hol tudnék ismerkedni. Ennek egyik oka, hogy vagyok annyira önbizalomhiányos (csak a kezdeményezésnél, mással nincs gondom), hogy ha nem tudom egyértelműen hogy érdeklem a másikat akkor inkabb hagyom.

Tudom, nem a legjobb módszer, dehát ezt dobta a gép, próbálok rajta javítani csak nehéz.

Ezért is kérem a segítségeteket, osszátok meg hol ismerkedtek, milyen korosztályba tartoztok, milyen neműek vagytok. Hol lehetnék bátrabb a kezdeményezésben?

Ja és a félreértések (na meg a kanos férfiaktól érkező privátok) elkerülése végett: 24F vagyok.

2024. ápr. 4. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Bárhol nyitott vagyok rá, nem a helyszín a lényeg. Azt kell nézni, hogy mennyire érhet rá vajon a másik és reagál-e a szemkontaktusra bármit. Ha rohadtul nem érdekel egy férfi, akkor lehet egyszer rápillantok (nyilván mert az ember nézelődik), de utána nem tudsz mégegyszer összehozni egy szemkontaktust. Ha érdekel, akkor valszeg többször odanézek.
2024. ápr. 4. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Bárhol nyitott vagyok, keresem a szemkontaktust, de ha ennyinél megállunk, akkor hiába 🤷🏻‍♀️ Megértem, mert jött a #metoo és amúgy sem könnyű dolog ez, de így akkor maradhat szépen egyedül az ember...

N, 30+

2024. ápr. 4. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:
48%
Seholseholsehol
2024. ápr. 4. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

7 éven át minden nőtől mindenhol elutasítást kaptam.

Szóval a elegem lett, jól le is húztak az önbizalmam nulla lett.

Legalább páran őszinték voltak, hogy sajnos arcra nem tetszem hiába sportos az alkatom.

Noss így teljesen feladtam és több mint egy éve nem próbálkozok sehol

2024. ápr. 4. 21:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerkednék bárhol, főleg mert az onlinet utálom.
2024. ápr. 4. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Max. itt.
2024. ápr. 4. 22:13
 17/17 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, nem privizek, de valaki feltett egy kérdést a hozzászólásomra reagálva, amit érdemesnek tartok itt megválaszolni. Azt kérdezte, hogy nem jönnek oda azok a pasik, akikkel megvolt a szemkontaktus? A válasz az, hogy nem. Nem történik semmi, rövidebb vagy hosszabb idő múltán mindketten megyünk tovább. Ezért írtam, hogy így akkor maradhatunk egyedül... De tényleg megértem azt is, hogy senki nem akar zaklatónak tűnni, kínos helyzetbe kerülést kockáztatni stb. Nem tudom, mi a megoldás. Nekem az online ismerkedés nem jött be, és élőben sincs olyan társaságom, ahol egyre többet beszélgetve, fokozatosan haladva alakulhatna valami, megkerülve ezzel egy direkt, egyértelmű kezdeményezést.
2024. ápr. 5. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!