Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok, 3 gyerek édesanyja. 1 éve váltam el, és valahogy nem is tudom hol kéne elkezdeni ismerkedni. Neten próbáltam már, de nem nekem való. Én nem szeretem ha vadidegennel,direkt módon, parkapcsolat céljából ismerkedtek. Jobb szeretem ha csak lassan pl munkahelyen megismerek valakit vagy a kornyezetemben feltunik valaki, és egyre közelebb kerülünk egymashoz. Nem járok el gyakran otthonról,a munkahelyen mindenki házas vagy túl fiatal hozzám, szóval passz.

Mindig úgy képzeltem, hogy boltban, vagy buszon leszólit valaki...s egymasra nézünk es tudni fogjuk hogy nem veketlen a talalkozas,tudjátok mint a filmekben 🙂 de úgy veszem észre hogy a valo életben nincs ilyen...😐

2024. jan. 23. 20:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Mivel nő vagy, akár még működhet is, hogy a boltban, a buszon vagy akárhol máshol leszólít (vagy szebben mondva megszólít) valaki. Ha ez nem gyakori, akkor aktívabbnak kell lenned, és keresned kell az emberek (fárfiak) társaságát. Vagy mégis próbálkozol a neten. Hogy én hol ismerkedem? Itt. Nem a legjobb hely, de nincs igazán jobb ötletem.
2024. jan. 23. 21:06
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sem való a net, én is élőben, spontán, fokozatosan alakulva szeretném. De már huszonévesen is hiába vártam erre, csak egyedül maradtam. Most, 30+ még esélytelenebb bárhol máshol. Nincs társasan űzendő hobbim, és csak emiatt nem is fogok magamra erőltetni egyet, hogy majd ott hátha, vagy bejön, vagy nem alapon. Úgyhogy sajnos marad a net. Én is nagyon utálom és szenvedek tőle. Bő 1,5 év alatt még csak olyanokat sikerült találnom, akikkel élőben nem volt meg a vonzalom. De ha feladom, akkor már biztosan nem lesz soha senkim.
2024. jan. 23. 21:20
 3/26 anonim ***** válasza:
88%

Én is mindjárt 36 leszek (férfi), bő egy éve kerültem vissza a piacra (nem váltam, gyerek sincs). Engem is érint az a probléma, ami 30 fölött szinte mindenkit: se munkahelyen, se ismerősi körben, még ismerősök ismerősei szinten sincsenek szingli nők, 25 felett szinte mindenki kapcsolatban van. Ha valaki mégis szingli lesz, már azelőtt összejön valakivel, mielőtt egyáltalán megtudom, hogy épp szakított...

Marad a "hideg" ismerkedés (értsd full ismeretleneknél tök 0-ról próbálkozni). Táncikálós helyeken már furán néznék ki, maradnak igényesebb borozók és hasonlók, illetve nyáron a kiülős helyek. Csak előbbi zárt terekre az a jellemző, hogy 90% hapsi, a maradék pedig 3-6 fős bandákban ülő nő, akik közül jó, ha 1 db szingli, de az ő barátnői is mindent megtesznek, hogy egy random srác nehogy "elrontsa a csajos estét".

Konditeremben kb. lehetetlen, mert közben zenét hallgat és amúgy sem ismerkedni jár oda.

Hobbi? Nem fogok magamra erőltetni olyat, ami nem érdekel, különösen azért, mert időm sincs felesleges dolgokra. A társas táncot nagyon nem csípem, a zenéhez/festéshez nincs tehetségem.

Marad az online világ minden hibájával. Az még oké, hogy személytelen, erőltetett, "húspiac", de az már tényleg necces, hogy erősen "előszelektált" ott a banda: a többség nem azért van ott, mert hasonló cipőben jár (azaz máshol nincs lehetősége ismerkedni), hanem azért, mert valamilyen külső-belső defekt miatt élőben esélytelen, de online kis csalással (pl. régi, szerkesztett, jól beállított képek; füllentések végzettséget, magasságot vagy bármit illetően stb) még egy darabig el tudja adni magát.

2024. jan. 23. 21:44
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

"mint a filmekben"

Persze.

2024. jan. 23. 23:18
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem senki nem akar 3 gyereket a nyakába.Másrészt a válás is sokat elmond.
2024. jan. 23. 23:19
 6/26 anonim ***** válasza:
69%

Én férfi vagyok, de elismerem, hogy nőként 3 gyerekkel brutálisan nehéz az ismerkedés. Ahogy előttem már írták, nagyon beszűkülnek 30 felett a lehetőségek. Pedig nőként még nagyobb is az esély. Ilyen random leszólítós sztori összejöhet, de kevés rá az esély. Amúgy tényleg csak az online tér marad. Mindenesetre feladni nem szabad soha!

#5 Magyarországon szinte minden második házasság válással végződik, akkor ?

2024. jan. 23. 23:57
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, mint a filmekben... Emlékszem, milyen jó volt még középsuliban, amikor mindenki 18 évesen sportkocsival járt be, úgy nézett ki (2 db strébert leszámítva), mint egy 24 éves fehérnemű-modell (fiúk lányok egyaránt) és a fő bajunk az volt, hogy nem tudtuk, kit hívjunk el a bálba.

Aztán jött az egyetem, ahol semmit sem kellett tanulni, csak féktelen bulik voltak és minden 2. hapsi kigyúrt amerikai focista, illetve minden 2. csaj vékony, szilikonos szőke volt, akik csak szexelni akartak.

A munkahelyen pedig mindenki kavar mindenkivel és két kávészünet között van egy meeting, de azért fizet annyit, hogy fussa designer penthouse lakásra vagy kertvárosi kúriára.

Miért épp az lenne irreális elvárás, hogy életünk párja épp akkor talál ránk, amikor a Sparban ugyanazt a cukkinit fogjuk meg, közben lágy hegedű szól, az idő belassul, a hideg neonfény melegsárgává válik és lobog a hajunk a beltéri, lágy szellőben?!

Aztán jön a valóság és páros lábbal fog arcon rúgni kutyasz@ros bakancsban... 40 évesen 3 gyerekkel nem a jól szituált, magukat jól tartó, 40es úriemberek fognak vörös rózsával várni, hanem az 50 körüli, fogatlan, pocakos alkeszok, vagy a "mindegy csak legyen rajta lyuk" típusú véglények.

2024. jan. 24. 00:16
 8/26 anonim ***** válasza:
6,mert a nők véget vetnek neki.Akkor.
2024. jan. 24. 00:40
 9/26 anonim ***** válasza:

"Neten próbáltam már, de nem nekem való."

Elakarod adni az autódat. Miért nem jó a net?

Annak az esélye, hogy leszólítanak a parkolóban, hogy mennyiért adod kb 0%. Kitehetsz egy táblát a hátadra, hogy 40 éves nő 3 gyerekkel társat keres.

Hány érdeklődő volt neten?

Nem fiatal kakasként ráírok nőkre társkeresőn. 80% nem reagál. 10% udvariasan lepattint. 10% pedig "infókra" vágyik. Nekem nincs kedvem fűzögetni őket. Vagy válaszolja azt egy "szia"-ra, hogy "meg hát" vagy adjon egy telefonszámot, beszélgessünk és majd meglátjuk.

2024. jan. 24. 04:06
 10/26 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem inkább foglalkozz a 3 gyerekeddel, tanítsd, neveld őket, legyél mellettük, mint anya, mint egy példakép.

Közel 40 évesen, 3 gyerekkel mégis mit akarsz? Majd jön a 30 éves lovag, aki extrém jól néz ki, ki van gyúrva, intelligens is hozzá, persze valami komoly, jól fizető állása van és PONT téged fog akarni?

Nem bántásként, de neten legalább lenne jelentkező, aki nyilván csak dugni akarna, de legalább a testi része meglenne a dolognak. Nagyon kíváncsi lennék azért 3 gyerek után mi vezet a váláshoz. Maximum hasonló cipőben járó férfi lenne jó neked, viszont akkor elég népessé bővülne a család az biztos.

Szóval szerintem most hanyagold a dolgot. Amíg ki nem repülnek a gyerekek, utána már szabadon ismerkedhetsz és csinálhatsz amit akarsz.

2024. jan. 24. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!